Lord Ashtar via Lynne Rondell 17 november 2020

 

Lord Ashtar via Lynne Rondell 17 november 2020

Ett Meddelande till Mänskligheten | Lord Ashtar via Lynne Rondell

Kanal: Lynne Rondell

15/11/2020

Hej, det är Lynne som kommer tillbaka till er idag denna söndag med en ny kanalisering. Den här kommer från Lord Ashtar och han säger bara att detta är ett budskap för mänskligheten från alla galaktiska och änglarnas höga ljusråd.

Så,då börjar vi.

——————-

Hej älskade, det är vår Lord Ashtar som kommer igenom denna kanaliserare för andra gången, mörkret har stoppat den sista kanaliseringen.

Så vi ska försöka få igenom samma meddelande igen.

Jag, Lord Ashtar kommer igenom med ett budskap till er alla, för hela det mänskliga kollektivet, och detta meddelande kommer inte bara från mig, det här meddelandet kommer från den galaktiska federationen, de höga råden av ljus och detta meddelande kommer från hela änglarnas höga rike.

Jag arbetar med änglarnas höga rike, jag arbetar också med den galaktiska federationen av ljus. Jag övervakar planeter, olika solsystem, olika galaxer. Jag har miljoner under mitt befäl, jag övervakar olika planeter när det finns ett behov av att ta bort mörker från planeten, när det finns behov av att framkalla en annan vibration eller en högre nivå av ljus. Jag övervakar planeter när det finns behov av uppstigningar. Jag hjälper planeter där det är för mycket mörker.

Jag tar de negativa ET: erna, jag drar upp mörkret och jag låter planeten som jag gör med den här, jag låter faktiskt Moder Jord få möjlighet att balanseras ut. Jag låter henne få möjlighet att badas i ljus så att ni alla och hon kan stiga upp också. Jag gör många olika saker i många olika galaxer.

Jag har miljoner och åter miljoner under mitt befäl. Jag har miljontals farkoster i luften över hela denna galax, andra galaxer, detta universum och långt borta också. Jag övervakar nu er planet tillsammans med den galaktiska federationen tillsammans med alla de höga ljusråden, lyrianerna, andromedanerna, plejaderna, kassiopejerna, arkturierna, alla ljusråden.

Vi arbetar alla tillsammans för att se till att ni stiger upp, för att se till att ni stiger upp fredligt och för att se till, ärligt talat, att allt detta mörker tas bort från er planet och ert plan nu.

Ni har ingen aning om vilken nivå av mörkt styre som har rått på er planet. Ni har inte sett det eftersom ni inte kommer ihåg när ni hoppar in i denna livstid. Ni vet inte hur ni ska gå tillbaka i era livstider och se vad som fanns på den här planeten tidigare. Vi kommer att berätta för er att det finns mycket underjordiskt mörkt, lågt områdes mörker.

De negativa ET: erna har varit här väldigt länge. Det kan vara Annunaki, Borg, Reptilerna och Drakonierna som vi främst har att göra med nu för de har en känsla av makt på er planet. De verkar känna att det är deras planet och de verkar känna att de har rätten att fortfarande dominera er alla. De verkar känna det eftersom de har varit här nere och kontrollerat er under mycket lång tid så att de inte behöver följa de universella lagar som infördes för inte bara alla er, era aurafält, er fysiska kropp och själsnivå utan de lagar som infördes för ETs som kommer till er planet.

Detta är Moder Jords planet, ingen äger den här planeten förutom Moder Jord och alla dessa ljuskollektiv ser till att det är sanningen, de ser till att ni är säkra, de ser till att Moder Jord får sina önskningar och får hennes ärliga krav uppfyllda.

Moder Jord träffar denna kanaliserare dag ut och dag in och de talar nu för att de är uppe i den femte dimensionen bara muntligt när hon tar ger detta meddelande genom dig. Hon är mycket orubblig idag genom denna kanaliserare till änglarnas höga rike att inget mörker tillåts på denna planet och detta plan.

Hon vill ha bort alla häxor, trollkarlar, demoniska varelser i mänsklig form, reptiliska människor och hela underjorden och alla negativa ETs. Hon vill ha bort dem nu. Hon är väldigt krävande i den meningen eftersom hon är trött på att vara i ett så mörkt styre.

Hon vill se att ni alla är skyddade och säkra. Hon skapade också många egna lagar och regler. Hon är ganska fast och strikt om vad hon vill. Vi i det högre kollektivet av ljus och änglarnas höga rike, vi försöker ge henne vad hon vill ha eftersom hon har gått igenom mycket och det har tagit över 60 år att faktiskt få denna uppstigning att hända. Så vi hjälper henne så gott vi kan. Denna kanaliserare är förbindelsen mellan henne och de höga änglarnas riken och förenaren som vi vill säga, är bron mellan de galaktiska samhällena, bron mellan änglarnas samhällen, bron mellan Moder Jord och bron eftersom hon är mänsklig för alla av er.

Så hon har jobbat mycket på sistone, mycket arbete för att försöka få bort mörkret och försöka underlätta vägen för er alla att stiga upp. Hon skickade ner mer sanningsenergi som kommer i ytterligare en vecka, hon skickade ut vitt ljus till er alla för kärlek till den ni alla är, för kärlek att anpassa sig för att skicka all negativ energi, ilska, skräck, rädsla och allt det bubblar upp just nu och hon skickade vitt ljus för alla olika riken dessutom.

Ni stiger alla upp. Det finns mycket energi, vill vi säga, som måste rensas så hon hjälper till med det också och vi vill föra fram lite bakgrundshistoria för er alla, vi vill säga hur underbart ni genomför er uppstigning, vi vill meddela er att det kommer att bli lite gropigt i några månader till eftersom sanningen kommer fram, eftersom det har varit mycket bedrägeri på er planet och ert plan men vi är med er, vi skickar er så mycket kärlek och ljus, ni har bokstavligen miljoner och miljoner änglar, ni har miljoner och miljoner höga rådsvarelser av ljus. Vi kommer att kalla dem galaktiska varelser av ljus.

Många av er har galaktiska familjer som är mycket nära er nu när världarna kommer ner för att mötas när ni nästan är på femte dimensionen, ni kommer att vara så tätt intill det hela men ni har så mycket hjälp, ni har så mycket kärlek som kommer fram, ni måste bara rida på den här vågen, ni måste rida på den här vågen som ni är på med den här tredimensionella agendan som rullar ut, ni måste hålla er över den och ni måste veta att alla ni stiger upp.

Ni måste veta att det inte finns något sätt, där ni inte gör det och att var och en av er får hjälp, var och en av er som stiger upp går till den femte dimensionen och du har en änglafamilj eller har guider och änglar eller så har du en galaktisk familj. De är alla här för dig nu, de hejar på dig på läktaren.

Vi behövde förmedla detta meddelande till er alla för att låta er veta hur mycket kärlek ni har, hur mycket kärlek vi skickar ner till er, hur mycket som görs på denna gropiga väg på er planet just nu och att vi är i ert hörn, vi är alla i ert hörn.

Vi ser vad som är framför er, vi ser att det är svårt eftersom ni har förlorat era jobb, eftersom ni har hållits nere, eftersom pengarna är knappa, eftersom det finns sorg och smärta på planeten och eftersom så många av er inte vet vad ni ska göra med det som händer när ni rullar igenom det. Ni har fått det här, vi håller er om ryggen, vi är här med er, vi skickar er så mycket kärlek och så mycket ljus.

Vet bara att mörkret lämnar er planet och ert plan, ni stiger upp, ni är vackra barn av ljuset. Ni kom hit för att uppleva denna uppstigning, ni kom hit för att hjälpa Moder Jord, ni kom hit för att vara en större del av mänsklighetens kollektiv, för att hjälpa dem som behövde det att också stiga upp och ni kom hit för att se till att mänskligheten går vidare.

Många av er kom från andra planeter, galaxer, stjärnnationer för att vara en del av denna resa. Det är en resa till kärlek, det är en resa tillbaka till era hjärtan, det är en resa till fred i slutet och rättvisa och enhet för alla. Tänk på det.

Det kommer att bli lite gropigare, det kommer att bli gropigt till slutet av december men kan vara väldigt gropigt fram till slutet av januari och in i februari också och det finns en hel del tumultartade energier som dras upp till ytan så att de kan ses.

Vi är här, vi är med er, detta meddelande är till alla från oss alla, vi älskar er så mycket, vi håller er om ryggen. Jag vet att det är skrämmande. Vi ger vårt stöd till er känslomässigt och med våra hjärtcentra hjälper vi er alla. Vi har gjort det och kommer att göra det i många år framöver.

Vi är glada över att få ET-kontakter. Vet bara att ni går igenom något som aldrig har gjorts förut på den här planeten, ni går igenom en uppstigning, på en väldigt gropig väg, den är tumultartad.

Vet att alla kommer att komma ut lysande, ni kommer att komma ut i linje med er högre kraft, ni kommer att komma ut och veta sanningen om vem du verkligen är och veta vad du verkligen har gjort i ditt hjärta. Det är en sådan härlig sak att ni äntligen kommer att leva i en värld med fred, med vetskapen att mörkret inte längre kommer att vara hos er.

Så jag, Lord Ashtar, i mitt budskap från hela änglariket och alla riken, galaktiskta ljusriket, ni har det här. Vi älskar er, vi är i ert hörn, ni stiger upp, ni stiger mycket snabbt och vi är med er, vi håller också plats för er alla.

Vi håller plats, vi skapar ljusutrymme för er alla för att verkligen dra er upp, vi arbetar också med Moder Jord och med denna kanaliserare för hennes healing. Vi älskar er, skickar sådan kärlek, sådant ljus och välsignelser.

—————————–

Tack Lord Ashtar, tack för det underbara budskapet, kärlek till alla galaktiska råd av ljus och till änglarnas höga rike. Jag hoppas att det här meddelandet ger gensvar hos er alla. De vill visa er hur mycket hjälp och kärlek vi har, de vill att alla där ute ska veta att ni har förstått det här, det ser tufft ut. Jag kan se baksidan av det, de här sakerna måste ni rulla igenom och ni måste vara i er sanning, i ert hjärta och tala er sanning när det behövs. Vi måste stå upp och slåss lite tror jag, vi har förstått det här. Jag hoppas att det här meddelandet har gett gensvar hos er alla. Jag skickar er sådan kärlek, jag skickar er sådant ljus och välsignelser.

 

Källvideo: Lord Ashtar , a message for humanity!

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...