Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 19 november, 2023

 

Går mänskligheten över till 5D? ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

“Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Du vaknar mer och mer varje dag, både individuellt och kollektivt, och om du är öppen för att se det stigande medvetandet där ute i mänskligheten, kommer du definitivt att hitta det. Det är viktigt att inse att du hittar det du letar efter så småningom, och det är sant eftersom du ibland sätter skygglappar på allt annat, och ibland tjänar de skygglapparna dig och ibland inte. Men om du går ut dit och letar efter bevis på att mänskligheten utvecklas och förändrar sitt medvetande kollektivt, då tjänar skygglapparna dig. Om du vill leta efter problem där ute i världen, eller inom dig själv, kan du hitta dem. Och du kan hela tiden hitta saker att fixa, antingen där ute eller inuti dig.

Men när du inser att du inte behöver fixa någonting, då kan du leva vackrare och gladare i nuet med det som du anser vara perfekt om dig själv, om mänskligheten och om jorden och jordens upplevelse. Återigen, om du spenderar all din tid på att försöka skapa en perfekt planet, en perfekt personlighet och att omge dig med perfekta människor, då kommer det att bli en livslång strävan. Om du istället lovar dig själv att du ska njuta av ditt liv som det är, dig själv som du är och leta efter det bästa i alla andra, då kan det bli din livslånga strävan, och vi garanterar dig att du kommer att ha roligare och mer tillfredsställelse när du närmar dig ditt liv på det sättet.

Kommer det att finnas saker som du upptäcker på vägen som du vill arbeta med? Absolut. Det finns människor som tycker mycket om att fixa saker, och det är bra för dig att veta att du är ett pågående arbete och att du alltid kommer att vara i ett tillstånd av andlig utveckling, för det är skönt att veta att processen kommer att fortsätta att utvecklas och utvecklas naturligt. Och du kan ta del av det medvetet, men du behöver inte ha högst upp på din saker-att-göra-idag-lista: ‘Fixa allt som är fel med mig’ och sedan på rad nummer två sätta: ‘Och Börja sedan arbeta med alla andra.” Det är det som går om livet på den hårda vägen.

Om det här handlade om att bara komma hem till Source och sedan stanna där, skulle du ha gjort det för länge sedan. Du skulle ha valt den snabba, lätta, smorda vägen. Istället ville ni ge er själva alla vändningar på vägen som ni är på, så att ni kunde visa er hur det är möjligt att älska under dessa förhållanden och hur det är möjligt att uppleva glädje under dessa förhållanden.

Och då får du veta hur det är att vara Källa, och Källa ser alltid på allt och alla som om vi alla är perfekta precis som vi är. Vet att du kan göra detsamma, och när du gör det, anpassar du dig till sanningen om vem du är som Källenergi. Och när du stryker bort saker från din Sak-att-göra-idag-lista känner du dig lättare. Du känner dig omedelbart tillfreds, och sedan kan du närma dig ditt liv med attityden: ‘Jag väntar på att något ska inspirera mig, och sedan ska jag göra det.’ Och det är inställningen till livet, att vi, kollektiv av uppstigna mästare, rekommenderar.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *