Arkturierna via Natalie Glasson, 17 november, 2023

 

Hälsningar älskade ljusvarelser, vi är Arkturianerna. 

Vi träder fram som ett kollektivt medvetande med vår kärlek, vår frid, vår förståelse av Skaparen, och i sanning, allt som vi är. Vi är överlyckliga och förtjusta över att kunna kommunicera med er och att få vara till tjänst. Idag vill vi dela med oss av ett uttalande och även förklara det ytterligare så att ni kan fokusera på det, begrunda det och förhoppningsvis integrera det i er egen verklighet. 

Som ni fokuserar, så blir ni. 

Det är oerhört viktigt i de uppstigningsförändringar som nu äger rum på jorden och de inre planen, att ert fokus är klart även om det råder viss förvirring eller kaos i ert sinne eller till och med i verkligheten. Vi önskar att ni tar er lite tid att skapa ett fokus som tjänar er i detta ögonblick och de nuvarande eller fortsatta ögonblicken av uppstigning. 

För att uppmuntra er att inse vad det innebär att fokusera, vill vi att ni tittar på er vibration. Din kropp – ditt energisystem – vibrerar hela tiden. Den är i konstant rörelse och momentum. När den vibrerar utstrålar den och, kan man säga, avger den en laddning av energi. Inom denna laddning finns ett fokus, en kvalitet, en förståelse. Om du till exempel känner dig låg, arg eller deprimerad, kan ditt väsen eller delar av ditt väsen vibrera dessa kvaliteter/energier/känslor ut från ditt väsen och in i ditt aurafält och omgivningar, och det är helt okej om det är en process som du rör dig igenom. 

Vi, Arkturianerna, önskar att du fokuserar på din vibration eller helt enkelt förstår att du vibrerar, och att du frågar inom dig … inom din själ eller ditt hjärtrum … efter den mest lämpliga kvaliteten eller fokus som skulle tjäna dig nu. Det behöver inte vara något som du redan förkroppsligar. Det kan vara något som du önskar att förkroppsliga. Du kanske önskar mer frid i ditt väsen och din verklighet. Du kanske till och med önskar mer klarhet. Du kanske önskar kärlek. Det kan vara en andlig kärlek eller till och med en fysisk kärlek eller relationskärlek. Vad du än känner dig dragen till, att utstråla och att vibrera som, i detta ögonblick. 

Vi, Arkturianerna, inbjuder dig att göra det eftersom när du vibrerar … och hela din varelse kommer att vibrera automatiskt … så blir du den vibrationen, det fokuset. Ett annat sätt att uppnå detta är i din uppstigningsprocess – i din andliga resa. Du kan sitta i meditation och fokusera på din andliga resa. Du kan fråga dig själv, hur känner du för din andliga resa just nu. Du kanske känner dig nöjd, du kanske känner dig lycklig och du kan njuta av att utstråla och pulsera som nöjdhet och lycka. Detta kommer att öka dessa känslor och uppmuntra till ett större djup av förståelse, erfarenhet och vibration. 

Om du känner att du är förvirrad eller frustrerad kan du fråga dig själv vad som behövs. Vad vill du fokusera på. Vad vill du vibrera in i din uppstigningsprocess. Vad vill du bli i din uppstigningsprocess. Du kan föreställa dig, bekräfta, fråga, hålla intentionen eller visualisera tills du börjar känna/förnimma eller bekräfta att du vibrerar som ditt fokus. 

Du kan uppnå samma meditation för ditt liv i allmänhet – din verklighet. När du sitter och tänker på ditt liv – din verklighet – eller bara en aspekt av det, vad känner du då. Vad upplever du. Om det är positivt och tillfredsställande kan du helt enkelt existera i det och låta det växa. Känn hur det pulserar och vibrerar i hela ditt väsen. Om det finns aspekter av ditt liv, din verklighet, som du kämpar med, vad vill du då fokusera på och bli istället. Du kan börja fokusera på det som du vill uppleva istället. Tillåt det att vibrera, att pulsera, att stråla från hela din varelse. Låt detta stråla ut tills det fyller din verklighet. 

Vi, Arkturianerna, vill uppmuntra er att inse att det är oerhört viktigt var ni placerar ert fokus och att ni blir ert fokus. Vi ber dig att överbrygga klyftan mellan ditt fokus och vem du är, eftersom de är samma sak. Ditt fokus skapar vem du är, i världen. Om verkligheten, de inre planen, vid denna tidpunkt, är det som du väljer att fokusera oerhört kraftfullt på, kommer du att bli det som du fokuserar på. 

Det är nu dags att ta ansvar för var du placerar ditt fokus och göra de kopplingar som du förkroppsligar. Du blir ditt fokus. Om du förkroppsligar och blir ditt fokus, så gör världen omkring dig det också. Världen omkring dig påverkas av ditt fokus. I detta ögonblick har ditt fokus ett enormt värde och en enorm kraft. 

Vi lämnar detta till er att begrunda och utforska. Vi älskar er innerligt. 

Vi är Arkturianerna, tack.

Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *