Meddelande från din Hostess of Light | oktober 2023

 

THE QUANTUM AWAKENING Nummer #295

oktober 2023

Från din värdinna av ljus:

Från din Ljusvärdinna När vi flyttar våra energier genom oktober till de heliga öppningarna i november och december kommer vi till ett återvändsgränd inom oss själva, tankar och handlingar. Allt erbjuder en ny möjlighet, kanske för många möjligheter samtidigt. oavsett vad vi kommer att följa de frusna brödsmulorna i skogen av själv. Vi vill alla följa den magiska gula tegelvägen till Emerald City där allt är bra, rent och vackert men vi vet i själva verket att vi kliver av den karmiska vägen alldeles för ofta när vi liftar de kosmiska motorvägarna och vägarna i vårt liv.

Själva friden och existensen i vår värld beror på var våra tankar bor, inte i bedömning, inte i fingerpekande, utan i ren gudomlig kunskap. Ni kära håller framtidens hjärta i själva handflatorna, ni kära öppnar upp vägar som har varit obefintliga fram till nu. Öppna villigt för orden i ditt hjärta, ljuset i dina ögon och kraften i dina böner. Inom dig bor universums hopp drömmar och önskningar. Universum har klokt valt att bara skicka de allra bästa av sina ljuskrigare till jorden. Skickar de som faktiskt ”går dit änglar fruktar att trampa”.

Förtunningen av slöjorna kommer i uppenbarelser av slitsade persienner på en tropisk ö Morgon. Förtunningen av slöjorna som röjningen av en höglandsdimma kommer för att visa dig vad som är gömt. Hidden Within All of The Magicians tricks, live holografiska projektioner av alla okända möjligheter. Ni kära kan inte ge efter och falla för visionerna om en mörk framtid; för som en fångad i livets dimma söker du ständigt ett nålhål av ljus, en plats som känner igen ditt sanna Hjärta.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *