Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 februari, 2024

 

 

Börja göra detta just nu ∞

9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att kunna ge dig det bästa av vem och vad vi är med varje energisk överföring. Vi vet att samtidigt som vi gör ett exempel för er alla om hur man är i världen, i universum ni skapar. Du vill sätta din bästa fot framåt, men din bästa fot framåt är verkligen din vibration. Det är energin som du lägger ut i universum och har ingenting att göra med att du är perfekt som fysisk människa. Om du älskar någon och du har utrymme för dem att vara mer av den de verkligen är, så spelar det ingen roll hur ojämn du ser ut när du gör dessa saker.

Du är där för att bli din bästa version av dig själv som en varelse av villkorslös kärlek, inte som en människa som kan producera ett konstverk, en bok eller skapa ett helande centrum. Alla dessa saker är underbara, och du behöver definitivt lyssna på din intuition när du blir kallad att skapa vad som helst för dina medmänniskor att njuta av med dig. Men att ge dig själv till detta universum är nog av ett erbjudande. Vi ser så många människor rycka upp pannan i ett försök att ta reda på vad det är de behöver erbjuda mänskligheten som är påtagligt och igenkännbart av andra som ett bidrag. Bara utstråla kärlek och vet att du har den inverkan du vill ha samtidigt som du öppnar upp dig för mer inspiration.

Något som representerar den kärleken du utstrålar kommer också att komma genom dig och produceras av dig, men om du börjar med att försöka lista ut vad slutprodukten blir, då har du fastnat i ditt huvud, där du är väldigt begränsad i ditt förmåga att komma med exakt vad du kommer att erbjuda dina medmänniskor. Så släpp det behovet av att ta reda på vad ditt erbjudande kommer att vara, och fortsätt istället att öppna upp i ditt hjärta, för det är där du kommer åt ditt flerdimensionella jag. Det är där ditt högre medvetande finns. Det är det du vill köra all din energi igenom. Att vara den högsta versionen av dig själv betyder att komma från ditt hjärta, och du kan alltid använda ditt sinne för att påminna dig om det.

Du kan alltid använda ditt sinne för att fokusera på ditt hjärta, eller på ett träd, eller en blomma eller ett moln. Du kan använda ditt sinne för att fokusera på vad som helst som kommer att försätta dig i det högre vibrationstillståndet så att du kan ta emot inspirationen. Och sedan, när du väl börjar skapa ditt erbjudande till mänskligheten, måste du förbli disciplinerad och stanna i det hjärtutrymmet så att du inte använder ditt sinne för att kritisera vad du gör, för att andra gissningar och analysera det som om det skulle kunna vara det. uppdelad och dess värde bestäms. Var er själva, kom från era hjärtan och möt oss i den verkligheten där vi gör samma sak, och vi kan skapa tillsammans med er. Men vi är inte de enda som kommer att göra det.

Det finns så många varelser som vill samarbeta med dig, som vill älska dig och krama dig och berätta hur underbar du är, och de är alla kapabla att göra allt detta eftersom de har bestämt sig för att vara den högsta versionen av sig själva, att komma från deras hjärtan och att älska, för kärlek är vem och vad de är. Det är det du vill använda dina kraftfulla sinnen för att fokusera på, och när du släpper försöken att ta reda på vad du borde göra, kommer du att känna den omedelbara lättnaden, och du kommer att känna att du är hjärtcentrerad i nästa ögonblick.

Och också, vi vill bara påpeka att det fortfarande är okej om du inte gör något. Men du blir mer av den du verkligen är i varje ögonblick av varje dag, så du kan lika gärna göra det medvetet och medvetet, och du kan lika gärna börja redan nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *