Samtal med Sai Baba, 20 februari, 2024

När nådde du Gud?
Jahn J Kassl 2024-02-20
Vad vill du egentligen?
Gud ger dig vad du i hemlighet önskar! Det är dags för dig att börja begära vad GUD i sin nåd kan ge dig. Så länge du är upptagen med dina egna saker och så länge du tillåter dig själv att vara upptagen, är ditt liv föremål för motsvarande lagar.
Du attraherar det du anpassar dig till. Vad du än orienterar dig mot rör sig mot dig.
Den som letar efter svaren i den här världen, kommer att få svaren från den här världen. Den som vidgar sitt perspektiv och letar efter lösningar bortom denna nivå, kommer att finna lösningen där. Båda sätt är tillåtna och motsvarar en individs medvetande. Vad fokuserar du på, hur mäter du och vilka parametrar har du?
Hur nära vill du verkligen vara GUD, och hur nära har du kommit GUD redan nu?
Var befinner du dig?
Har du vigt ditt liv till GUD? Tar du direktvägen eller behöver du en mellanhand? Anser du dig själv värdig att ta emot GUDS nåd? Älskar du dig själv som du älskar din nästa och GUD? Var finns dina tankar under dagen? Är GUD i fokus eller överskuggas din vardag av aktiviteter där du glömmer GUD? Vilken roll spelar GUD när det inte går att göra något? Vilken betydelse har GUD när allt går bra och ingen brådskande bön behövs? Hur långt har din längtan efter GUD kommit och hur långt låter du den bära dig? Separerar du Gudomligt och ogudaktigt? Kan du penetrera okunnighetens slöja eller lyfta den i ögonblick av ljus? Vad vill du egentligen? Hur vill du leva? Vem vill du vara och vem är du egentligen? Och till sist: var befinner du dig nu?
Då har du nått GUD!
Älskade människa, alla frågor leder till ett svar:
Du lever med dina frågor och svar tills du en dag erkänner GUD som den enda verkligheten.
Det är så människors liv formas. Lektioner ges och prövningar avklaras. Det stora lärandet och uppvaknandet sker på alla nivåer. Att bli medveten har påverkat hela mänskligheten och varje person anpassar sig efter sin förmåga och mentala mognad. Ingen är undantagen de förändringar som nu sker på Jorden. Skillnaden ligger i den individuella närheten eller avståndet till GUD.
Ju närmare du är GUD, desto mer avslappnad kommer du att uppleva den här tiden. Endast avståndet från GUD skapar intrycket av att du befinner dig i en ogudaktig värld och att du föddes in i en ogudaktig tid.
GUD är den enda verkligheten. Den nya jorden bildas av GUD och mänskligheten återföds. Allt som nu byggs upp i skymundan är där den nya mänskligheten kommer att fulländas – eftersom den gamla inte lämnar denna värld genom bakdörren.
Älskade människor, gräv djupt och fortsätt gräva tills du hittar svar på dina frågor. Att nå GUD borde vara din enda ambition och motivation.
…så fort allt lugnar ner sig inom dig och vågorna på din själs hav börjar dansa för dig, har du nått GUD.
Med oändlig kärlek,

SAI BABA
May be an image of 1 person and temple
Like

Comment
Send

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *