Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 september, 2023

 

Energierna under Höstdagjämningen och dina inre portaler ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har ägnat mycket stor uppmärksamhet åt dagjämningsenergierna som redan finns över er där på planeten Jorden. Vi vill att ni ska veta att energierna vi har plockat upp hjälper er alla att komma åt fler av de interna portalerna som ni har lokaliserat inuti era sju huvudchakran. Dessa portaler kopplar er till andra dimensioner, till era guider och till förmågor och gåvor som ni har kallat till er själva. Du kan också få tillgång till mer kärlek, mer glädje, mer frid, mer kreativitet, mer frihet och mer överflöd genom att helt enkelt gå in och känna efter övervägandet av energier som kommer in genom portalerna i dina alldeles egna chakran som öppnar sig bredare och bredare för varje ögonblick som går.

Nu kommer dessa energier att göra mer än att bara arbeta med era interna portaler. Men vi ger er detta stycke eftersom vi ser det som den viktigaste aspekten av denna dagjämning för er alla vid denna tidpunkt. Ni behöver alla veta att allt verkligen existerar inom er, och ni behöver veta att ni kan komma åt allt från att gå in i er. Att du kan känna efter energierna som strömmar in genom dina chakran är en mycket stor del av din andliga evolution. Det är meningen att du ska känna saker, känna saker och arbeta med energier som kommer in uppifrån och underifrån, såväl som inifrån.

Din sol och Moder Jord deltar också i denna dagjämning, som de alltid gör. Dina guider och ditt högre jag ser till att allt är kalibrerat på lämpligt sätt inom dig för att ge dig de upplevelser du vill ha. Det är alltid en underbar tid att vara vaken och stiga upp där på planeten Jorden, men när du är medveten om hur mycket du har tillgång till inom dig, det är då du verkligen får börja spela det här spelet mer medvetet och med mer säkerhet att du är alltid i rätt riktning.

Du får alltid mer av det du vill ha och behöver, och du förvandlas alltid. Ni transformerar er själva, och ni transformerar era kroppar, och energierna som kommer in genom era sju huvudchakran kommer naturligtvis också att ge er DNA-uppgraderingar och aktivera era ljuskroppar, som är era femdimensionella fordon. Därför flyttar allt dig alltid närmare fullbordandet av medvetandeskiftet. Och de av er som går till slutförandet av skiftet mer medvetet gör så mycket arbete för hela mänskligheten, och ni har vår uppskattning och vårt oändliga och outtröttliga stöd.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *