Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 september, 2023

 

Nya DNA-uppgraderingar och -aktiveringar ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har observerat er alla och har haft kontakt med andra kollektiv här i den nionde dimensionen för att se hur vi kan vara till större tjänst för er. Vi får perspektiv från sirier, plejader, andromedaner, lyraner och så vidare, och vi samarbetar med dem för att få fram bästa möjliga energier som hjälper dig på dina resor. Vi vet att vi inte kan göra det åt dig, men vi är här för att stödja dig, vägleda dig och lära dig på alla sätt vi kan. Vi vill att ni ska veta att strukturen på ert DNA förändras och energierna på er just nu handlar om dessa DNA-uppgraderingar och aktiveringar.

Det är meningen att ni ska känna er själva som galaktiska varelser, som stjärnfrön. Dessa DNA-uppgraderingar och -aktiveringar handlar om att hjälpa dig att komma ihåg och även hjälpa dig att ställa in dig på vad det är du har bemästrat i andra stjärnsystem i galaxen. Vårt stjärnsystem är ett där många individer har inkarnerat för att utforska andlighet på alla sätt den kan utforskas. Ett besök i det arkturiska stjärnsystemet är mycket ett besök inom jaget. Vi är också glada över att se dig aktivera din Sirian, Pleiadian, Lyran, Andromedan och så vidare DNA, eftersom vi vet hur mycket du har hämtat från dina liv i alla stjärnsystem i vår galax, och våra medskapare i denna strävan alla är överens om att tidpunkten är rätt för att dessa aktiveringar och uppgraderingar ska ske för er alla, inte bara för er som ber om dem.

Tidpunkten för allt detta sammanfaller med det arbete som mänskligheten har gjort på sig själv för att växa och expandera i din kärlek och medkänsla. Önskan att du måste uppleva mer av det icke-fysiska och det galaktiska spelar också en roll i din förmåga att energiskt ta emot det som kommer till dig ovanifrån. Vissa människor kommer omedvetet att motstå dessa energier och inte få den fulla effekten av dem, men de av er som är medvetna om att uppgraderingarna och aktiveringarna kommer kan öppna upp mer för dem och för energierna som stöder dem, och du kan känna efter förändringar inom er själva som uppstår som ett resultat. Detta gör att du kan utnyttja fler av dina förmågor, fler av dina gåvor och fler av dina minnen som kommer att göra det lättare för dig att ha fullt och öppet e.t. kontakt under de närmaste åren.

Du kommer inte bara från ett stjärnsystem, oavsett vad du har blivit tillsagd och oavsett vad du tycker. Du är allt. Du är detta universum, och det inkluderar alla stjärnsystem i denna galax och alla galaxer, och så du behöver inte sätta dig i hål för att identifiera dig med bara ett stjärnsystem, och du kan känna in i sanningens expansivitet att ni alla är starseeds kombinerade och så mycket mer. Vi är glada att hjälpa dig att komma till dessa insikter, eftersom vi är så mycket mer än bara The Arcturian Council och har också varit över hela galaxen själva. Vi vet vilken vacker galax det är att resa genom och vara en del av, och vi är glada över att kunna väcka den känslan inom er alla också.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *