Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 22 september, 2023

 

Är det något fel med simuleringen? ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi vet hur det är att vara en människa där på jorden, och ändå har det förändrats över tiden. Och så, varifrån vi sitter i den tolfte dimensionen nu som detta icke-fysiska kollektiv, kan vi inte säga att vi vet exakt hur det är att vara där. Vi har medkänsla för dig, oavsett vad anledningen är till att du har smärta, ångest och lidande. Vi behöver inte förstå eller kunna relatera till din upplevelse för att känna den medkänslan för dig. Vi vet att all smärta, allt lidande, allt som är oönskat i din upplevelse, tjänar ett syfte. Och vi kan behålla medkänslan för dig samtidigt som vi inser att det du upplever i det ögonblicket faktiskt tjänar dig.

Anledningen till att vi påpekar detta är att vi omedelbart inbjuder dig att dra nytta av det du upplever när du är i din förtvivlans grop. Och vi kan göra det utan att förlora något av den medkänsla som vi känner under processen. Vi vet att du kan göra detta med dina medmänniskor också. Du behöver inte säga till dig själv, ’Jag kommer inte att lägga min uppmärksamhet på det, för jag vill inte skapa mer lidande i världen.’ Du kan erkänna alla de hemska saker som pågår där på jorden , känna medkänsla för de inblandade, och ändå vara medveten om att det tjänar alla parter som faktiskt deltar.

Du kan göra det, precis som vi gör det, och du kan förkroppsliga den uppstigna mästarenergin inom dig själv, för det är vad du är menad att göra. Det är utmaningen du anmälde dig till. Du är inte där för att fixa alla problem för dem som lider för dem, och du är inte bara där för att leva lyckligt i alla sina dagar. Du är där för att känna allt, för att vara till tjänst och för att leva lyckligt i alla sina dagar. Men du behöver inte ignorera det som är lägre vibration där på jorden för att kunna leva lyckligt i alla sina dagar. Du får överbrygga världar medan du är där, och det är en vacker upplevelse. Du får sammanföra det som till synes är en motsats till någon annan aspekt av verkligheten.

Du får harmonisera, och du får alchemisera. Du får integrera, och du får vara av båda världarna, för det är inget fel på simuleringen som den är. Det är din skapelse; det är din simulering. Den finns där för din fördel. Den finns där som en annan aspekt av Källa, precis som du är. Din upplevelse av det är verklig, och det är alla andras också. Och så, du förminskar inte verkligheten alls genom att kalla den en illusion, men du förminskar någon annans upplevelse genom att säga åt dem att hoppa ur den eftersom det bara är en simulering.

Det här är utmaningarna som ni står inför som uppvaknade själar, med dessa resor som är väldigt unika för er eftersom ni är vakna. Men du får hjälpa alla genom att vara där, och det är spännande, och alla tjänar på att du finns där, speciellt när du är medveten om allt som vi just har gett dig idag i detta meddelande.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *