Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 2 juni 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 2 juni 2021

The Probable & Possible Futures for Humanity ∞The 9D Arcturian Council

De Troliga & Möjliga Framtiderna för Mänskligheten ∞Det 9:e dimensionella Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få kontakt med er alla.

Vi överväger de många möjliga framtider som mänskligheten har framför sig just nu, och vi märker hur många framtider som diskuteras och fokuseras på av det uppvaknade kollektivet. Dessa möjliga, men inte troliga framtider är ganska dystra. Många tonar in till en tidslinje som de för närvarande inte är på och det skulle inte vara en bra tidslinje att hoppa till för någon, och ändå fortsätter de att fokusera där.

Du måste låta dina känslor vägleda dig, för alla verkligheter är verkliga och alla sanningar är sanna, och du vibrerar ständigt in och ut ur olika verkligheter, på och av olika tidslinjer med sina vibrationsmässiga erbjudanden. Vi skulle vilja att mer väckta människor bestämmer sig för om de ska fokusera på något genom hur det känns, hellre än att deras sinne tycker att det är mycket sant. Du kan skapa verkligheter och sedan inte uppleva dem. Det är inte för sent för någon att komma på en bättre känsloväg, men vi kan inte få någon att bry sig om hur de känner. Vi önskar att vi kunde det.

De av er som är extremt känsliga och fortfarande fokuserar på tidslinjer som ni inte vill uppleva, det är ni som har det svårast just nu. Ni är tänkta att följa er inre vägledning, era känslor och uppmuntra andra att göra detsamma, snarare än att varna alla om denna dystopiska framtid som ni är säkra på är den enda sanna framtiden. Det finns naturligtvis ingen sådan.

Ni stiger upp, och så mycket är oundvikligt just nu. Hur ni gör det, när ni gör det och hur mycket glädje ni känner på vägen, det är alla x-faktorer, jokertecken, som ska bestämmas, och alla kommer att bestämmas av dig, inte någon kraft utanför dig, inte någon individ, inte någon grupp, ingenting alls kan skapa din verklighet för dig och tvinga dig att uppleva den.

Därför är det dags för alla där på Jorden att värdera sina egna känslor tillräckligt för att låta dem vägleda er till vad ni behöver fokusera på just nu. Nu vill vi att ni också ska inse att några av dessa obehagliga framtida verkligheter faktiskt är verkligheter som ni redan har upplevt i ert förflutna, och det är därför de kommer fram, det är därför dessa teorier eller förutsägelser finns.

När du väl är medveten om en av dessa fruktansvärda framtidsupplevelser som människor pratar om och du känner dina känslor, kan du släppa den. Uppdraget är slutfört. När något får dig att känna något som du är tänkt att känna, har det spelat ut sin roll i din historia, och du kan gå vidare från det.

Var uppmärksam på vad du håller fast vid och var noga med att städa huset då och då. Släpp det som har fästs vid dig som lim. Låt det gå så att du kan släppa in en bättre verklighetskänsla, en bättre nukänsla, för båda leder till bästa möjliga framtid för dig och för hela mänskligheten.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt kontakten med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...