Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 april, 2023

 

Hur du upptäcker din magi ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har tittat på och väntat på precis rätt tillfälle att leverera till er följande överföring, och vi vet att nu är den perfekta tiden på grund av hur väl ni alla hanterar solståndsenergierna. Vi vill så mycket att ni ska erkänna vem ni verkligen är att vi uppmuntrar er alla att göra proklamationer till detta universum om era avsikter som går framåt i denna livstid, och vi vill att ni ska förvänta er att se något nästan omedelbart som svar på det tillkännagivandet.

Det är dags att ni alla en gång för alla visar er själva att ni, utan tvekan, är detta universum. Du är inte i universum; universum är en förlängning av vem och vad du är. Och därför behöver du inte vänta på att universum ska berätta vad du ska göra eller för att bestämma när timingen är rätt för något.

Det är dags för dig att börja tala och agera som om universum vore en förlängning av dig, som om det vore en projektion av ditt medvetande utåt. Du är helheten av detta universum, och mer, och det betyder att du inte bara har att säga till om vad som händer i din verklighet och vad du skapar. Du upplever dig själv som allt omkring dig.

Allt och alla är en del av dig, och vill att du ska känna den kopplingen, vill att du ska veta sanningen om vilka de är och vad de är för dig. Men du behöver detta för att vara mer än bara en plattityd, en kylskåpsmagnet eller en bildekal. Du måste börja äga att du är universum och att universum är du. Börja med att göra uttalanden och vidta åtgärder som återspeglar de sanningar vi talar om för dig. Allt är magiskt. Allt svarar på alla dina tankar, ditt varje ord och din handling, eftersom allt är en projektion av det.

Och vi använder ordet ”allt” som en synonym för ordet ”universum.” Vi vet att du har haft ögonblick av att förstå detta, och kanske till och med sätta det på prov i ditt liv, men du har aldrig varit där du är just nu i din andliga utveckling, och därför har du aldrig varit detta universum, precis som det är förrän i detta ögonblick, där du hör vad du behöver höra för att bli mer av vem och vad du verkligen är.

Du kan vara ett universum av frid, tillit, kärlek och anslutning, eller så kan du vara ett universum av rädsla, förbittring, misstro och hat. Du kan vara universum som integrerar eller universum som fortsätter att utforska idén om separation. Vi vet att om du har snubblat över denna överföring, kommer du att välja det kärleksfulla, fridfulla universum som är fyllt av glädje, som är all inclusive, och som vill utforska sig själv ännu mer när du fortsätter din expansion, din evolution och din expansion. Gå ut och var den du verkligen är i ord, tanke och handling. Var i linje med alla tre och upptäck hur magisk du verkligen är.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *