Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 februari 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 februari 2022

 

Are Your Freedoms Being Taken Away? ∞The 9D Arcturian Council

Tas Era Friheter Bort? ∞Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ser alltid efter mänskligheten och ser alltid möjligheterna som ni har att växa och expandera som individer och som ett kollektiv. Ni är i ett av dessa ögonblick just nu, när ni ser på era liv och ni ser på världen omkring er. Ni har definitivt ett val. Om ni triggas vid den här tiden på grund av en upplevd ofrihet, gör då ert arbete, känn era känslor, släpp tankarna och föreställningarna som försätter er i den där känslan av att bli inmålade i ett hörn, och fokusera istället på det ni kan göra.

Det finns så mycket ni kan göra, och det finns så många friheter som aldrig kan tas ifrån er. Ni har friheten att välja vad ni vill fokusera på, och ni har friheten att välja hur ni vibrerar. Ni har friheten att välja att tänka en tanke, att använda er fantasi, att fantisera. Ni har friheten att skapa er verklighet; ni har friheten att välja att gå inåt. Ni har friheten att välja kärlek och medkänsla framför paranoia och rädsla. Det här är bara några av de friheter som aldrig kan tas ifrån er.

Och när du protesterar på gatan och skakar nävarna och skriker om frihet, rekommenderar vi att du frågar dig själv var du känner dig maktlös i ditt liv och om den känslan precis har börjat nyligen eller om den har funnits där ett tag. En person som alltid har velat besöka Paris och njuta av den goda maten och vinet i Paris men som aldrig har kunnat göra den resan och bo på ett 5-stjärnigt lyxhotell kan se sig själv som saknande frihet, eller så kan han inse att han har friheten att skapa den upplevelsen när som helst. Det är där du är just nu.

Du lever i en värld där du kan se dig omkring och säga till dig själv att du skulle vilja att saker och ting skulle vara annorlunda, men hur ska du förändra världen? Hur ska du förändra din värld? Det enklaste sättet är att gå inom och förändra vad som händer inom dig, och det inkluderar vad du tänker, vad du känner och hur du vibrerar, och det är väldigt lätt att göra. Den svåra vägen är hur de flesta människor gör det. Protester, marscher, undertecknande av petitioner och att försöka rösta vissa personer till ämbeten och andra från ämbeten, det här är de svåra sätten att gå tillväga för att förändra er värld.

Och återigen, du är fri att när som helst välja den värld du är i linje med, den tidslinje du ställer in dig på och mängden frihet du känner inuti din egen kropp. Detta är friheterna att fokusera på om du verkligen vill känna dig fri. Vi vet att några av er är arga och att ilska är en kraftfull känsla, och en som borde tillåtas, men i slutändan vill du känna den och släppa den. Du vill inte vara arg och fortsätta leta efter fler saker att känna dig arg över där på Jorden. Du kommer aldrig att få slut på saker att känna dig arg över om du fortsätter att leta, men inre frid är alltid tillgänglig för dig. Den finns alltid där, inom dig. Aktivera den, och aktivera din frihet, och inse att du har val, och du kommer att förändra din värld till det bättre.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...