Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 mars 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 mars 2022

 

Vad som kommer för Mänskligheten

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket kapabla att känna av när mänskligheten tar gigantiska steg mot nästa nivå av ert medvetande. Vi kan se när ni är på en större bana av den där uppåtgående spiralen som vi ibland pratar med er om, och nu är en av de gångerna. Det har funnits mycket förtvivlan, sorg, ilska, frustration och rädsla på planeten Jorden under ganska lång tid nu, men de av er som är vakna och som är känsliga för energier har plockat upp vad resten av kollektivet haft varit erbjuda, och ni har tagit ställning. Ni har varit mer beslutsamma än någonsin att vara i och av ljuset. Ni har varit mer beslutsamma än någonsin att utstråla kärlek, frid och glädje, och ni har gått tillbaka till ritbordet, så att säga, och har aktiverat alla era färdigheter som skapande varelser.

Ni gör det med hjälp av alla varelser och kollektiv från de högre dimensionella planen, och det är också anmärkningsvärt. Det är viktigt för er att inse att ni har hjälp, för ni kan ibland känna er överväldigade av allt ni har tagit på er under denna enda livstid. Ni sysslar med era egna saker, era egna problem, och ni hjälper mänskligheten att höja sin medvetandenivå så att de kan skifta ut från det gamla 3D-paradigmet, den gamla matrisen, och in i den nya fem dimensionella jorden, existensplanet som ni har hört talas om så länge och som ni aktivt deltagit i att förverkliga.

Ni är på väg att få mer hjälp uppifrån, inte bara av era E.T. vänner och icke-fysiska kollektiv från andra stjärnsystem, som vi själva, men vi kan också ana en förstärkning av energierna som kommer från ärkeänglarna och de uppstigna mästarna. Om ni har en relation med en av dessa ärkeänglar, eller en av dessa uppstigna mästare, som Buddha, Jesus, St. Germain, Quan Yin, och så vidare, använd den kopplingen som ni känner redan är närvarande och sätt på mer av er receptorer för att ta emot hjälpen som kommer in från ovan eftersom det är fantastiskt.

Det är ert att ta emot, och när ni hjälper andra med era böner, era meditationer, era avsikter, får ni mer uppmärksamhet från universums hjälpare som finns runt omkring. Ni lyser upp och ni visar er själva som en av markbesättningens medlemmar som är där för att vara en förändringsskapare och för att föra den frid, enighet och harmoni till er värld som ni så gärna vill uppleva. Och det förstärks just nu, naturligtvis, och ni besvarar. Vi kan känna det. Vi ser ljusarbetarna lysa upp, och vi märker hur ni drar till er mycket uppmärksamhet från de högre dimensionella varelserna som ett resultat. Detta gör att vi känner oss ganska optimistiska om vad som komma skall för mänskligheten, och vi föreslår att ni förenas med oss ​​i vår optimism, som vi vet att så många av er redan har.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

You may also like...