Fader Absolut-Återtagande av Förlorad Mark, 1 mars 2022

 

Fader Absolut-Återtagande av Förlorad Mark, 1 mars 2022

 

ÅTERTAGANDE AV FÖRLORAD MARK

 

1 mars 2022

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja visa er en mer omfattande bild av de globala händelserna.

Nå, vad är det som händer nu egentligen?

Varför har det börjat denna masshysteri och var kommer dessa flöden av lögn, hyckleri och aggression ifrån som all mainstream-media översvämmas av?

För det första har protestaktioner mot restriktionerna i samband med den falska pandemin och mot ”vaccinationspass” börjat anta masskaraktär.

Denna rörelse initierades av Convoy of Freedom i Kanada, och sedan togs deras stafettpinne upp av många andra länder och utlöste därmed kedjan av befrielserörelse över hela er planet.

För det andra har avslöjandet av globalisters kriminella verksamhet börjat med hjälp av oberoende internationella domstolar.

För det tredje har det nu blivit omöjligt att dölja de tragiska konsekvenserna av den så kallade ”vaccinationen” och ett växande antal dödsfall från dessa experimentinjektioner.

För att distrahera människors uppmärksamhet från deras kriminella verksamhet har världsregeringen beslutat att tillgripa sitt favoritverktyg – släppa lös krig med en långsökt ursäkt och av någon annans händer.

Precis vad de gjorde efter att ha arrangerat provokationer i Ukraina.

Som du ser, min kära, fungerade deras beprövade taktik alldeles utmärkt: uppmärksamheten från hela världssamfundet och vanliga människor över hela världen är nu inte fäst vid globalisternas kriminella verksamhet utan på ”kriget” mellan Ukraina och Ryssland som faktiskt provocerades av globalister igen.

Allt upprepas om och om igen, men den överväldigande majoriteten av jordens befolkning fortsätter bara om och om igen att tro på de saker som presenteras för dem av mainstreammedia i den form som är den överlägset mest perversa, med alla fakta som har jonglerats med och med brottslingar och korruptionister som blir hjältar och faktiska hjältar som blir angripare.

Och låt oss nu titta på denna situation ur energisynpunkt.

Jag vet att många av de som läser det här meddelandet nu redan har lärt sig att känna energier: deras egna, de från rymden runt er och planeten i allmänhet.

Därför kan ni spåra hur jordens energiprofil har förändrats bara inom några dagar.

För bara några dagar sedan svävade energierna av Enhet, Frihet, Jämlikhet och Brödraskap i luften vilka genererades av miljontals människor som stödde den Kanadensiska Frihetskonvojen.

Deras själar sjöng av glädje och förväntan om Ljuskrafternas seger över de Mörka Krafterna.

Nå, vad händer nu?

Hela planeten är omsluten av mörka energier av rädsla, aggression, hat, separation, lögn och cynism.

De har som en bläckfisk omfamnat den med sina känselspröt.

Och det är precis vad globalisterna strävade efter.

Och folk dansade lydigt efter deras pipa.

Naturligtvis är det förståeligt i fallet med dem som befinner sig i den militära konfliktens epicentrum och vars närmaste dör framför deras ögon.

Ändå rör det också dem som har en vag uppfattning om var Ukraina ligger och trots det genererar de samma energi vilken uppmuntras av officiella medier och högljudda uttalanden från deras regeringar och tar för evangelium allt de säger.

Få försöker dyka ner i kärnan i konflikten och komma åt sanningen som i själva verket gömmer sig i det fria.

Som ett resultat har energierna av skuld och aggression översvämmat hela världen och har därigenom minskat så mycket som möjligt av de flesta människors vibrationer, såväl som de av det kollektiva mänskliga medvetandet och planeten i allmänhet.

Detta är hur medvetenhetsnivån hos människor har visat vilka om och om igen hamnar i ”fällan”, skickligt arrangerad av globalister för intet ont anande medborgare, och får ”tributen” från energierna med lägsta vibrationer från dem.

Så nu vilar ett enormt ansvar på ljusa och rena mänskliga själar som kan harmonisera Jordens energiprofil och återföra den till den tidigare position den förlorat.

Det är därför jag ber dig, min kära, snälla, så ofta som möjligt gör meditationer för att rena Jorden från negativa energier och fyll den med höga vibrationsenergier av Kärlek och Ljus.

Förankra uppstigningens energi på din sedan länge lidande planet.

Hjälp henne att övervinna den sista gränslinjen som skiljer henne från Övergången till den Femte dimensionen.

Jag välsignar er för detta och älskar er oerhört!

 

 

Fader-Absolut talade till dig

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...