Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 april, 2024

 

Kom tillsammans som ljusarbetare och ta emot mer från ovan ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är The Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Ni börjar ana vikten av denna livstid och denna tid för mänskligheten, och ni börjar inse mer och mer att ni inte behöver göra allt själva. Det är meningen att ni ska mötas som ett team av ljusarbetare, och det är tänkt att vara ett samarbete. Ni behöver inte heller lösa alla problem i era liv själva, och ni börjar inse att ni inte bara har hjälpare i många former och dimensioner, utan ni kommer också på hur ni ska ta emot den hjälpen.

Vi vill att ni ska veta att när ni avlastar er själva och tar världens tyngd från era axlar, så kan och får ni ofta den hjälp som finns där på alla de många sätt som den kan komma till er. Du kanske bara tittar ner i en korridor och en korridor för att få hjälp att komma ner till dig, och eftersom du är så snävt fokuserad kan du inte se att det kommer hjälp från en annan passage över i en annan riktning än den du har tittat på i.

Detsamma gäller vad du får när det gäller dina andliga gåvor och förmågor. Du kanske tror att du måste ha en särskilt och den måste komma genom en klass, en kurs, en bok eller en person, men det finns många sätt för dig att få den hjälp du önskar med dina andliga gåvor och förmågor och dina tillgång till dem. Vad du vill göra är att ta bort den vikten av världen från dina axlar medvetet och medvetet och intala dig själv att du inte behöver göra allt.

Kom ihåg att det finns massor av andra ljusarbetare där ute som vill ha kontakt med dig och koordinera med dig. De vill samarbeta på alla sätt som du gör, men du kommer aldrig att veta det om du inte når ut till dem eller öppnar upp för möjligheten att en eller flera av dem öppnar upp och når ut till dig. När du inser att detta är hela din skapelse, då kan du också vara säker på att du gör allt, men det är inte meningen att du ska göra allt genom den där kroppen eller den där livstiden.

Du kan få en nedladdning som hjälper dig med dina andliga gåvor från en version av din själ som fanns för hundratals år sedan, ett så kallat tidigare liv. Du behöver inte få allt att hända, och du behöver inte uppfinna hjulet på nytt. Du är där för att uppleva mycket mer än du har upplevt, men du är också där för att förändra ditt sätt att göra saker, åstadkomma saker och ta emot vad det är du vill.

Så om ni ställer er själva de här frågorna ”hur kan jag ändra mitt förhållningssätt till det här?” och ”hur kan jag ta emot mer än jag har fått”, kan ni börja gå in på den vägen av självreflektion som absolut kommer att göra det. hjälpa dig att identifiera hur du begränsar dig själv och använder ett mycket trångsynt förhållningssätt till ditt livs omständigheter och de saker du vill förändra inom det. Slappna av och kom ihåg att du har själsfamiljemedlemmar i fysisk form som du inte har träffat ännu under denna livstid. Vet att antalet hjälpare du har omkring dig är mycket större än du förmodligen tror att det är, och inse att så mycket redan är i rörelse att du aldrig behöver få igång något från ett dödstopp.

Du finns där som en fortsättning på expansionen av din själ, som är en mycket stor varelse och en mycket tidlös varelse. Kom ihåg att du alltid kommer att ta nästa steg på din resa, och även när du inte vet vad det steget är, finns det alltid där. Och eftersom du är villig att gå framåt med mer tro och mer tillit, kan du få mer hjälp uppifrån och från alla omkring dig för att förändra hur du lever dina liv och förändra din värld till det bättre. Och det är två saker som är två saker som är allas syfte, oavsett vem de är och oavsett vad de lever.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *