Ärkeängeln Metatron via Natalie Glasson, 18 april 2024

 

Ärkeängeln Metatron via Natalie Glasson, 18 april 2024

 

Hälsningar och kärlek.  Jag, Ärkeängeln Metatron, sträcker sig till ditt väsen nu. Jag kommer med kärleken till Änglariket. Jag kommer med Skaparens kärlek. Dessa delar jag med dig, för att berika och förstärka dina egna kreativa vibrationer inom ditt väsen. Idag vill jag gräva djupare i manifestation.

Jag uppmanar dig att tänka på något som du vill manifestera. Låt det vara något som du ännu inte har manifesterat. Det kan vara en dröm eller ett mål som verkar omöjligt, eller verkar knepigt eller utmanande att manifestera. Kanske har du bara börjat fokusera på det nyligen, eller så kanske du har manifesterat det i många år.

Jag uppmärksammar dig på en dröm eller ett mål, eller kanske till och med en önskan som i detta ögonblick känns omöjlig eller ouppnåelig.

Jag, ärkeängeln Metatron, inbjuder dig att sitta med denna dröm, mål eller önskan…vad det än kan vara…att tänka på det och låta dess energi fylla din kropp och ditt aurafält, så att du blir denna dröm, mål eller önskan. Det är viktigt att låta energierna stråla ut som de är, så om drömmen, målet eller önskan känns omöjlig kommer det också att fylla din kropp och ditt aurafält.

Det är inte nödvändigt att tänka på det positiva – det som du önskar dig – utan mer så att tänka på vad du önskar dig och hur du känner för det; om det känns lätt, om du känner dig stärkt, eller kanske det känns ouppnåeligt eller blockerat. Du tänker ärligt på och förkroppsligar denna dröm, mål eller önskan.

När du sitter i denna energi för att kontemplera, som om du letar igenom energin för att börja förstå den, kanske du inser att resultatet, manifestationen av drömmen, målet eller önskan…vad det än kan vara…kan vara positivt. Det kan kännas stärkande. Det kan kännas som frihet eller rikedom, eller uppfyllelse och framgång.

Det kan också finnas en viss rädsla som går in i den energin, och förkroppsligar den energin fullt ut, som kan orsaka enorm förändring inom ditt väsen och i din verklighet. Du kanske känner igen att det finns områden där du blockerar dig själv på grund av övertygelser. Kanske finns det generationsövertygelser som har överförts till dig och du lever efter dem för tillfället.

Det är ofta när vi har en dröm, ett mål eller en önskan som det saknas något. Så du kanske vill upptäcka vad det är. Du känner att du saknar något.

När du går igenom energin, söker efter olika aspekter, tankar, övertygelser, sår, känslor, delar av manifestationen, förkroppsligar du den som en helhet – allt vad det är – de utmanande aspekterna och de positiva aspekterna. Du förkroppsligar det i din fysiska kropp och dina energikroppar.

När du förkroppsligar den, och när du söker igenom energierna, förvandlar du faktiskt manifestationen, eller mer exakt, du transformerar hur du känner för den; projektionerna och de tankar och övertygelser du har om denna önskan…denna manifestation.

Gradvis börjar du inse att det kan finnas en tro, en energi eller ett sår som tydligt blockerar dig från att manifestera denna dröm. Du kan börja fråga dig själv, var kommer detta ifrån? Hur accepterade jag denna tro eller denna känsla eller detta sår? Hur skapade jag detta sår/känsla/tro/tanke… vad det nu kan vara?

När du säger…hur skapade jag det?… tar du ansvar. Du accepterar att det är en möjlighet och en del av manifestationen. Du kan börja då, när du är redo, att omvandla den till en annan energi. Du kan fråga dig själv, vad är motsatsen till denna energi eller vad behöver jag istället? Hur kan jag få helande till denna energi/sår/tanke/känsla…vad det än kan vara?

Du kan bjuda in den energin från din själ eftersom din själ hyser alla former av energier från Skaparen, så allt är alltid tillgängligt för dig. Om du har känt igen en rädsla, kanske du vill skapa energin av säkerhet, jordning eller stöd. Ofta manifesterar vi inte vad vi önskar för att vi känner oss osäkra, kanske fysiskt eller i oss själva, eller i saknad av våra guider.

Du kan dra in alla dessa energier och börja skapa en kärna som är fylld av framgång, uppfyllelse, momentum, skapande, en jordning … ett förankringsstöd … och säkerhet. Då kan du låta den energin fylla hela din varelse för kom ihåg, du sitter i närvaro av det du vill manifestera.

Se sedan hur det förvandlar aspekterna av din varelse, manifestationen som du sitter i. Du kanske ser din manifestation annorlunda. Du kanske ser en väg som måste vecklas ut.

Ju mer du sitter i energin av din manifestation, desto mer kommer du att känna igen att den kommer in i din verklighet, och att du dyker upp som din manifestation, därför svarar universum på dig med stödjande energier eller upplevelser som tillåter dig att fysiskt, som din manifestation, gå in i verkligheten av din manifestation.

Denna process kallas uppvaknande manifestation, eftersom det vi vill manifestera ibland är blockerat, stängt, ojordat, utan stöd och känns osäkert. Dess ursprung kan vara detta, och då måste vi väcka manifestationen, grunda den, ge den säkerhet, stöd och kärlek för att sedan tillåta den att återskapas. Skapa den resan från skapelsens ursprungliga energi, till det som vi vill manifestera och sedan låta universum svara på detta.

Således är du uppvaknande manifestation för dig, eftersom det ofta inte är din förmåga att manifestera det som kräver helande eller uppvaknande. Du är i denna verklighet, och ett av de största verktygen som du automatiskt uppnår är manifestation; skapandet av den verklighet som du upplever.

På många sätt finns det ingen anledning att tvivla på din manifestationsförmåga. Det är bara det att ibland skapas manifestationer, kan vi säga, från osäkra energier som inte har grunden, säkerheten, stödet för att hjälpa dem.

Jag, ärkeängeln Metatron, kommer att låta dig begrunda detta. Min kärlek är med dig alltid.

Jag tackar dig.

Ärkeängel Metatron

 

Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *