Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 mars, 2024

 

 

Hur man hoppar tidslinjer med Equinox Energies ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är The Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi har instruerat er alla under ganska lång tid på det astrala planet, och vi har specifikt gett er vägledning om hur man hoppar tidslinjer. Vi vet att du har hört talas om att hoppa tidslinjer förut, och vi vet också att du kanske trodde att du var tvungen att hoppa tidslinjer med hela det mänskliga kollektivet att gå till den nya tidslinjen med dig. Men så är inte fallet eftersom det finns en version av det mänskliga kollektivet på varje tidslinje.

Därför behöver du inte vänta tills alla andra är redo där på jorden för att själv få en upplevelse av vad du vill, även om den upplevelsen involverar alla andra människor. En upplevelse som fred på jorden, eller en upplevelse som en masslandning av rymdskepp är två exempel på globala händelser som du kan ha när som helst. Och återigen, det beror på att när du personligen hoppar över en tidslinje, går du till en annan verklighet där det redan finns ett mänskligt kollektiv som också vibrerar vid samma frekvens för att ha den globala upplevelsen med dig.

Och så, vi nämnde att dagjämningsenergierna är till för att hjälpa dig och tillåta dig att hoppa över tidslinjer, men vi vill att du ska veta att det finns ett oändligt antal tidslinjer att välja mellan, och vi ville också försäkra dig om att du inte du behöver inte vänta på att alla andra ska vara redo för tidslinjen som du vill uppleva. Nu är det dags att bli kristallklar om vad du vill uppleva på din nya tidslinje. Berätta för universum och dina guider. Berätta för ditt högre jag och berätta för dem alla högt. Och matcha sedan dessa ord med din vibration. Rikta in med din nya tidslinje.

Och återigen, du behöver inte må dåligt över att lämna din gamla tidslinje bakom dig och det mänskliga kollektivet som finns på den tidslinjen, eftersom du kan förnya, uppdatera och starta om den tidslinjen när du lämnar. Dina avsikter är så kraftfulla, och när du håller den avsikten att inte överge någon, då kommer det att vara din upplevelse. Du kommer inte att överge någon, för en annan aspekt av din själ kommer fortfarande att finnas där på den tidslinjen som hjälper, tjänar, gör alla de saker du vill göra för att leva ett liv i syfte.

Och så, känn dig inte skyldig över att hoppa till en bättre tidslinje, för du är ett gott exempel för alla andra och visar dem hur det görs. Du tillför något till det kollektiva medvetandet hos alla människor på alla tidslinjer som alla kommer att dra nytta av, eftersom vem som helst och alla kan ta del av den mallen.

Ni gör ett så fantastiskt arbete med er själva och gör så mycket för hela mänskligheten genom att vara vaken, och ni får uppleva de relationer, välståndet, hälsan och välbefinnandet som ni vill ha, och sedan kommer ni att lära andra hur man hoppar tidslinjer, eftersom du kommer att ha gjort det framgångsrikt och känt skillnaden på den nya tidslinjen. Och som vi sa tidigare, dessa energier som kommer in till dagjämningen kommer att hjälpa dig alltid att hoppa över tidslinjer. Och så, alla kommer att kunna dra nytta av dessa energier någon gång, och du kommer alltid att kunna hjälpa hela det mänskliga kollektivet, oavsett var du är.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *