Ishvara via Ann Dahlberg, 20 mars 2024

Ishvara via Ann Dahlberg

20 mars 2024

Kanal Ann Dahlberg
Jag är Ishvara och idag vill jag prata med er lite om hur den nya tiden kommer att uppenbaras för er.
Det är ett stort steg som mänskligheten nu är på väg att ta, ett steg som sker i ert eget medvetande. Det sker med hjälp av de fysiska krafter som just nu påverkar jorden genom planetkonstellationer och aktiviteter på solen. De påverkar också mänsklighetens medvetande och många sanningar kommer att uppenbaras inom dem själva. Det sker också på det yttre globala planet, en del av det går hand i hand eftersom allt hör ihop och man kan se det ur ett helhetsperspektiv.
Ja, kära vänner det är mycket som sker på jorden idag och som kan ses av de mer medvetna och uppmärksamma själarna, och som nu agerar på olika sätt beroende på vad de känner att deras uppgift är. Det behöver inte vara ur ett andligt perspektiv, det kan vara vad som helst som för jorden fram i sin utveckling.
Det är en brytningspunkt i jordens historia där mörkret reses mot ljuset samtidigt som ljuset bryter ner mörkret. Det gäller att få en balans mellan ljus och mörker, ni som har sett yin och yang-symbolen förstår vad jag menar här. Mörkret är inte ont i sig själv, det är när det är ur balans och får ta över sinnet hos människor som det kan utnyttjas på fel sätt.
Ljuset och mörkrets energier behöver samspela för att det ska bli så bra som möjligt och er värld kan återfå sin balans, så att jorden och människorna kan leva i enhet och kärlek till allt som är. Ni är då en del av kosmos och det stjärnsystem som ni ser runt omkring er när ni tittar upp mot himlen som brer ut sig runt jorden.
Det är en spännande tid som väntar er, kära vänner, det kan kanske ta ett tag än, men ni har redan börjat gå på den vägen som leder mot era kosmiska bröder och systrar. De upplever allt tillsammans med er nu och stöttar er allt vad de kan från den position som de befinner sig.
Det finns olika saker som de kan hjälpa er med, men de första stegen måste ni själva ta. Ert kollektiva medvetande behöver höjas en liten bit och det är det som det har möjlighet att göra nu, med de krafter som är i omlopp i ert eget solsystem.
Ja kära vänner, var nu uppmärksamma på det som sker inom er och låt inte de negativa mörka energierna dominera ert sinne som till exempel rädsla, missmod, irritation eller ilska ta över det som sker runt omkring er. Låt istället de ljusa energierna, de som gör er lugna, glada, kärleksfulla och harmoniska fylla ert sinne.
Det är det som mänskligheten och jorden behöver som mest just nu, det är det som återställer balansen mellan mörker och ljus i er värld. Ni är tillräckligt många nu som kan göra det med hjälp av de krafter som just nu omger jorden, och den andel av mänskligheten som just nu är på väg att vakna upp. Jorden och mänskligheten har nu möjlighet att göra ett kvantumsprång i medvetenhet till en högre dimension av ljus och kärlek, så att kärleksenergin får ett större och starkare fäste på jorden.
Det är viktigt att ni som ser och förstår det här meddelandet agerar ur ett medvetet och kärleksfullt helhetsperspektiv så ofta som ni kan och förmår. Lyssna inåt kära vänner och låt er själ leda er fram, den vet vägen och har möjlighet att lugna ner ett upprört sinne.
Jag vet att ni har förmågan att klara det och ni har en stor stöttning av kosmos och alla de bröder och systrar som ni har där.
Ljus och kärlek
Ishvara
No photo description available.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *