Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 april, 2024

 

 

Det här är platsen ni alla rör er mot ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är The Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi kräver ingenting av er, och ändå frågar ni er själva i världen. Ni ber er själva att vara allt som alla andra behöver att ni är, och ni ber er själva att rensa upp all er ”dåliga karma” från andra liv. Ni ber er själva att göra det omöjliga och vara perfekta så att ni kan stiga upp till en högre dimension. Vi föreslår att ni alla tar det lugnt på er själva. Se er själva som redan perfekta och se er själva som på en resa.

Det är en resa där du ibland kommer att vika av vägen, och ibland kommer du att försöka undvika ett potthål och slå det ändå. Det är en resa där ett litet djur kan springa ut framför din bil och bli klämd. Med andra ord, oavsett hur mycket du försöker, kommer du inte att ha en perfekt resa, och du kommer inte alltid att göra det som förväntas av dig av andra. Du kommer inte att kunna undvika att såra någon annans känslor då och då. Dessa saker händer, och de är tänkta att hända för att du inte är där för att ha en perfekt resa enligt dina eller någon annans normer.

Du är där för att växa från ofullkomligheterna. Ni är där för att komma närmare varandra på grund av era slagsmål, era meningsskiljaktigheter och era kamper för att komma överens. Du är där för att en gång för alla ge upp tanken att du ska vara något annat än vad du är. Och när du kan acceptera dig själv som du är, kan du acceptera alla andra också. Du kan släppa alla andra för att inte vara perfekta också. Du behöver inte döma, döma och fängsla alla som har begått någon form av brott, eftersom ni alla får göra era misstag. Ni får alla ha era dåliga dagar, och när ni ser dem som möjligheter att släppa något eller förlåta något, då börjar ni få det.

När du ser allt så perfekt som det är, även om det kan se ut som en röra, då börjar du se världen och varandra som vi ser dig. De av oss i de högre världarna vill att ni ska veta att era resor är perfekta som de är, och att det var meningen att ni skulle glida upp ibland så att ni kunde förlåta er själva. Det är meningen att du inte ska ha alla svar så att du kan be om hjälp och ta emot den. Det är viktigt för er alla att vara exakt den ni är, för ni är en pusselbit som fullbordar detta universums pussel, och ni slutför också pusslet som är Källenergi.

Det är därför vi inte är här för att berätta för dig vad du ska göra eller ge dig en lista med regler att följa, och vi är här för att hjälpa dig att upptäcka vad som finns inom dig för att hjälpa dig att förlåta, älska, läka och ha medkänsla. Och vi vill att du ska veta att du bara skulle inkarnera där på planeten Jorden om du hade någon nivå av behärskning som du redan har uppnått, eftersom du visste hur utmanande det skulle vara och du visste att andra skulle placeras där bara för att trycka på dina knappar .

Du visste att människor inte skulle hålla med människor om mycket viktiga ämnen, och du visste att det då skulle bli din uppgift att älska dem ändå och se Källenergin inom dem, och det är din uppgift just nu, oavsett vem du är eller vem du har varit. Och lita på oss när vi säger att du kommer att nå dit. Du kommer att komma till den plats där du kan se perfektionen i alla och i alla, och du kan leva dina liv därefter och låta alla andra leva sitt också.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *