Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 augusti, 2018

Att samskapa med er

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har träffat många av er när ni sover. Era kroppar sover, men era medvetanden vilar aldrig. Ni lämnar era kroppar på natten och ni åker iväg på många olika äventyr, inklusive de som innefattar oss. Vi samlar information från de av er som besöker oss och vi använder den informationen som vägledning inför vårt nästa budskap.

Vi behöver veta vad ni behöver veta, men ännu viktigare är; vi behöver veta hur ni mår när ni går igenom era utmaningar som fysiska varelser i den fjärde dimensionen på planeten Jorden vid den här tiden. Vi är medvetna om utmaningarna, men vi kan inte känna vad ni känner. Så, många av er berättar för oss och sedan skickar vi energi genom den här kanalen och andra, för att göra vad vi kan för att hjälpa till.

Ni tar emot energisändningarna, lika mycket som ni tar emot orden, som kanaliseras. Vi kommer att fortsätta samskapa med dem av er som känner igen oss och som känner igen er själva i oss och vi kommer att bjuda in er att lyssna med era energikroppar. Vi vill att ni ska ta emot helheten av budskapet. Vi förstår att det är snabbare för några av er att läsa budskapet och ni kommer fortfarande att ta emot något av den energimässiga “sändningen”, när ni gör det.

Men, när ni lyssnar till våra budskap, så får ni helheten av energisändningen, helheten av det vi erbjuder. Vi arbetar med er på många olika nivåer av ert varande, men kanske allra minst med ert sinne. Så, när vi njuter av att fånga er uppmärksamhet, så är det vi verkligen vill göra, att hjälpa er vibrera på den frekvensen som ska hjälpa er skapa den verklighet ni vill uppleva.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av att ansluta till er.

Översättare:

Marie Silja


 

You may also like...