Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 december, 2023

 

 

Den nya jorden som kommer ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi står fast i vår bedömning att allt är bra där på planeten jorden och att det kommer att fortsätta att bli bättre. Nu finns det naturligtvis många delar av jorden, och det finns många platser på jorden. Det finns många upplevelser på er planet vid denna tid, och inte varenda en av dem är ett exempel på att allt är bra. Du kommer alltid att ha utrymme för tillväxt. Det är sant med din andliga utveckling, med dina relationer, med din tillfredsställelse i ditt liv.

Det kommer alltid att finnas utrymme för tillväxt, för expansion, och så du måste ha de där fickorna på jorden också där det finns saker som behöver förbättras, där det finns aspekter som inte är så vackra och helt inriktade som de skulle kunna vara, men kan’ Ser du inte att allt detta ger dig något att göra? Det ger dig syfte. Det ger dig något att läka. Det ger dig människor att ha medkänsla för. Det ger dig åtgärder att vidta. Och därför, återigen, går inget riktigt fel där på jorden, för ni vill alla ha ett syfte. Det är den fråga vi får mest i privata sessioner. ’Vad gör jag här; vad är mitt syfte?

Om du ser dig omkring i världen, och du ser något som du vill vara lösningen på, då ger det dig ett syfte. Även om din lösning är meditation, bön, helande energi och goda tankar, så räknas det fortfarande. När det finns ett oljeutsläpp i havet behöver du inte ta dig in där och ösa ut det med händerna för att vara till tjänst, för att vara en del av lösningen på det pågående problemet som du verkar ha där på jorden. Du får skapa en verklighet där alla har gratis energi och ingen längre förlitar sig på fossila bränslen, och du får anpassa dig till den verkligheten.

Återigen, det ger dig något att göra förutom att bara ligga i en hängmatta, njuta av ljudet av fågelsång och en kall drink i händerna. Och det är inget fel med att ha den upplevelsen, förresten, men det finns så mycket mer som du får göra och som du får uppleva genom det som fortfarande behöver vårdas där på jorden. Så snälla anta inte att det betyder att mänskligheten är på väg åt fel håll bara för att du fortfarande har mer att växa. Du har fortfarande mer fokus att göra också. Du har fortfarande mer att skapa. Du har fortfarande mer helande att göra. Och det är en del av resan. Det är en del av resan, och det är vad du ville. Det är därför du valde att inkarnera där på jorden.

Så om vi var du skulle vi bli exalterade över hur vi kommer att bidra till den nya jorden som skapas hela tiden av de av er som förstår att ni skapar och sedan upplever den nya världen. Du pekar inte bara fingrar och försöker genom handling fixa den gamla, nedbrutna världen. Och så säger vi till dig vid den här tiden att du kan glädjas. Du kan må bra med var du är, eftersom du är vaken, du är en del av det uppvaknade kollektivet, och du vill ha ett syfte, du vill ha ett uppdrag. Du vill känna hur bra du kan må när du anpassar dig till den verkligheten där det inte finns mer krig, det finns ingen mer fattigdom, det finns ingen mer hungersnöd, det finns inga fler torka och skogsbränder och alla har vad de behöver vara sig själva fullt ut. Verkligheten finns redan, och du är där för att uppleva resan dit. Gå sedan och njut av dina resor.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *