Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scraton, 21 september, 2023

 

Vad mänskligheten är på väg att avslöja ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Det här är en vacker tid att vara vid liv där på planeten Jorden på grund av hur mycket ni ännu har att upptäcka om er själva, om er värld och om er historia. Mänskligheten är på väg att få sina strumpor avblåsta. Du kan föreställa dig hur mycket mer det finns att avslöja när det gäller den mänskliga jordens upplevelse eftersom du vet att den nedtecknade historien bara går tillbaka så långt. Ni vet att det har funnits så mycket som ni redan har upptäckt om er själva under de senaste femtio åren och att de förmågor som människor nu uppvisar i allt större antal bara är toppen av ett isberg.

Du växer exponentiellt, och ibland finns det dessa växtvärk som du upplever individuellt och kollektivt, men när du närmar dig livet med inställningen att saker alltid kommer att bli bättre för att de måste, då kommer de enligt din erfarenhet att bli bättre. Om du närmar dig livet med tron att saker och ting måste bli värre globalt innan de kan bli bättre, då blir det din upplevelse. Du har valmöjligheter vad gäller vad du fokuserar på och vad du ska uppleva i framtiden, och det är därför din inställning, ditt perspektiv, ditt sätt att rama in saker och ting är så viktigt.

Ni behöver inte oroa er för att det ni kommer att upptäcka om er själva, er planet och er historia kommer att vara dåligt. Du behöver inte tänka i termer av att bli medveten om alla mörkläggningar och alla konspirationer. Istället, när vi gör ett sådant uttalande till dig, kan du anta att vi talar om din koppling till galaktiska varelser och till de förmågor som du har inom dig.

Om du alltid kan komma ihåg den grundläggande sanningen att du är en Källenergiväsen, då kan det göra hur du tar emot vilken information som helst så mycket annorlunda i din upplevelse. Du kan alltid anta att det vi berättar för dig är något positivt eftersom du ännu inte har insett din gudomlighet i det fysiska, och allt kommer att peka dig i den riktningen när du går framåt. Så hur kan det någonsin komma dåliga nyheter? Du är där för att avslöja det goda i dig, i andra, på din planet och i hela galaxen. Du är där för att göra det genom att lysa ditt ljus och se ljuset i andra, även när de inte visar det.

Om du vill ta ett steg framåt i ditt mästerskap, gå igenom din dag med löftet till dig själv att du kommer att se allt genom Källans ögon, att du kommer att vara Källenergin som behövs i varje situation du befinner dig i. du vill se och uppleva mer kärlek i världen, var då den kärleken och skruva upp volymen på de ställen där du vet att volymen har sänkts av andra.

Det är viktigt hur du reagerar på allt och allt som kommer i din väg. Det är lika viktigt som det du skapar. Kom ihåg det och du kommer att hålla nycklarna till lycka och nycklarna till allt som vårt vackra universum har att erbjuda. Glöm det, och du får bara ha den underbara upplevelsen att minnas igen. Så var aldrig hårda mot er själva, och kom ihåg att varje ögonblick är den möjligheten som ni har letat efter, den möjligheten att känna er själva mer som en Källenergiväsen.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *