Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 november, 2023

 

Detta är vad du behöver för Full & Open E.T. Kontakta ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ganska bekväma med att bli tillfrågade om vad som helst, och vi är ganska bekväma med att ge dig allt som du ber om, men vi kan inte bryta mot universums lagar för dig. Med andra ord, om vi ger dig något som är av en viss frekvens, och du inte stiger upp till den specifika frekvensen för att ta emot det, då kommer det inte att tas emot av dig även om vi har gett det. Detsamma gäller för Source, era högre jag, era guider, era översjälar och alla hjälpare och änglar som ni har omkring er.

Nu, vad vi kommer att göra, och vad vi alltid gör, är att vi kommer att förse dig med det som är nödvändigt för att vara i det högre vibrationstillståndet. Men återigen, du måste ta emot inbjudan och acceptera den innan något av det skulle vara möjligt. Det här är en tid då du kommer närmare och närmare full och öppen utomjordisk kontakt, och frågan om vad som är hjälp och vad som är störning kommer att dyka upp mycket när den fulla och öppna e.t. kontakt uppnås.

Du tänker på dessa frågor i din politik också. Du undrar hur mycket som är lämpligt att ge till en annan för att hjälpa en annan att lyckas, och det här är din tids frågor. Ni måste alla fatta beslut baserat på vad ni känner, inte på vad ert sinne säger till er, eftersom ert sinne är lätt att programmera. Dina känslor är dina, och din magkänsla kan berätta så mycket för dig att ditt sinne ännu inte har greppat in. Du kommer att använda ditt omdöme med e.t.s, precis som de kommer att använda sitt omdöme med dig, och vad vi vill att du ska veta är att det alltid kommer att finnas utrymme för att hjälpa varandra.

Det kommer alltid att finnas vad som kan ges utan att störa, och vi vet det, och mänskligheten vet det också. Ni har tittat på många olika scenarier i era liv, kanske med era barn, där ni har varit tvungna att fråga er själva: ’När börjar jag hjälpa och när slutar jag för att ge det här barnet allt de behöver samtidigt som de inte tar bort dem möjligheter till tillväxt och utveckling?

När du verkligen vill ha något, och du förstår universums lagar, och du vet om frekvens och vibration, då är du absolut i linje med vad du verkligen vill ha. Kom ihåg att det också krävs tålamod att ta emot, och det krävs en vilja att öppna upp för sätt att ta emot som ditt sinne inte har övervägt. Vi kommer att fortsätta göra vår del. Vi kommer att fortsätta att ge och ge och ge, och vi vet att tillräckligt många av er kommer att resa sig upp för att ta emot för att göra skillnaden där på jorden som ni alla vill göra och som ni alla är avsedda att göra som vägvisare, ljusarbetarna, och förändringsmakare som du verkligen är.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *