Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 november, 2023

 

UFOs, UAPS & Entering the Galactic Community ∞

The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Ni har passerat en annan tröskel där på planeten Jorden, och ni har väckt tillräckligt mycket av er befolkning för att kunna betrakta er själva i det galaktiska samhället. Det är därför du kommer att se fler och fler UFOs, eller UAPs, i din himmel. Det är för att det nu är officiellt. Nu, bara för att det är officiellt att ni är medlemmar i den galaktiska gemenskapen betyder det inte att allt kommer att förändras över en natt. Det betyder inte att du kommer att se massiva förändringar ske i morgon, men det betyder att du har stora förändringar på gång och fler iakttagelser kommer, och du kan absolut räkna med att du har mer e.t. möten.

Ni har väckt era medmänniskor med ert medvetande, och det vill vi försäkra er om. Detta är ingen tillfällighet; ni upplever denna verklighet nu på grund av vad ni har gjort, sagt, tänkt och trott, och ni förtjänar att få den där klappen på axeln som vi ger er och som era högre jag verkligen ger er också. Du som ett kollektiv, som vi har kallat The Awakened Collective, har gjort mer än din beskärda del för att åstadkomma detta. Nu ja, naturligtvis, alla har sin egen resa och kommer att vakna när de är tänkta att vakna, men ni får alla spela er del i det, och ni växlar till den verklighet som bäst återspeglar var ni har kommit i er andliga evolutionära resa.

Och så, du får ta åt dig äran för att denna tröskel har passerats, denna vändpunkt har nåtts, och vi säger till dig nu, förvänta dig mer e.t. kontaktupplevelser framåt, särskilt de av er som har frågat efter dem. Ni som vill ta kontakt har förstått att ni behöver släppa vissa rädslor och vissa blockeringar, och tyngd, för att vara redo för den upplevelsen, och ni har gjort det arbetet.

Vi och andra som vi i det icke-fysiska har känt det, och vi upplever dig hela tiden på det astrala planet. Vi talar av direkt erfarenhet med dig när vi säger det. Det finns andra som kommer att få sitt uppvaknande genom e.t. kontaktupplevelser och UFO/UAP-observationer. Det här är något att bli väldigt upphetsad över, och självklart tar det dig närmare första kontakten. Det här är något som vi har pratat om i flera år, och nu kan vi med säkerhet säga att det absolut händer och på radarn för er alla just nu.

Du behöver inte vänta särskilt mycket längre, och du får ha din egen personliga e.t. kontaktupplevelser eftersom du har uppmuntrat det kollektiva medvetandet, som du är en del av, att öppna sina sinnen. Som ni vet har det hänt en hel del mjuka avslöjande också, och det har verkligen hjälpt. Men vi ger äran där krediten kommer, och ni förtjänar alla att må väldigt bra med var ni är och vad ni har gjort, och eftersom ni har nått och passerat denna tröskel kan ni förvänta er mycket mer.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *