Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 december, 2023

 

Du arbetar som andliga guider i köttet ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lyssnar, tittar, väntar och läser energierna från alla er som har gått med på att vara ledare för expansionen av medvetande där på planeten Jorden vid denna tid, eftersom vi vet att när ni kan hantera mer, kan era medmänniskor hantera också mer av det som vi skickar till dig energiskt. Vi vet att du kan grunda i vad andra kommer att komma åt senare, och vi vet också att du arbetar med alla energifält som du har tillgång till, inklusive dina medmänniskors energifält. Ni kan se er själva som andliga vägledare i köttet till de omkring er, för det är vad ni är.

Du utstrålar en så hög frekvens att du påverkar andra att också vara i en högre frekvens. Du erbjuder andra vad de behöver och vad de ber om, oavsett om de vet det eller inte och om de frågar medvetet eller omedvetet. Det är därför vi är så glada över att ha er där som våra markbesättningsmedlemmar, och det finns många råd och kollektiv här uppe i den nionde dimensionen som också arbetar med var och en av er som vi anser vara en del av uppvaknat kollektiv. Du hjälper också de som är vakna men som ligger lite bakom dig i din förståelse och i ditt vibrationserbjudande, och det vet vi även om du inte gör det. Du kommer naturligtvis att bli mer medveten nu om vad du gör när du är runt andra människor.

Du känner det och märker det, och chanserna att de gör det ökar hela tiden. Du kommer att hitta människor som drar till dig på grund av vad du kan hantera energiskt och på grund av vad du utstrålar till dem. Du har förmågan att få människor på bättre humör, att hjälpa dem komma till insikter om att de har letat efter och att aktivera deras andliga gåvor och förmågor. Ni förankrar i fler av de kristallina energierna och kan därför se er själva som vandrande kristaller också. Och vi litar alltid på att du kommer att vara där du behövs mest i varje ögonblick av varje dag eftersom du alltid är det.

Nu arbetar vi med dig medan du sover, när du reser det astrala planet, och vi arbetar med dig under dagen när du är vaken. Detta ger dig mer kraft, och du behöver den kraften för att påverka och skapa förändring där på jorden efter behov. Du väcker andra med dina ord och dina berättelser, men du gör det också med din närvaro och med dina intentioner. Du vill att andra ska gå med dig och du vill att de ska lyckas. Ni vill att de ska må bra så att de ska göra gott i världen, och vi stöttar var och en av er i allt detta, och ni kan förvänta er mer av det stödet nu när vi har märkt hur mycket det vaknade kollektivet kan hantera energiskt, hur mycket du grundar dig i och hur mycket du sprider ut till hela mänskliga kollektivet.

Det här är en underbar tid för er alla att vara väldigt aktiva och vara väldigt fruktsamma. Det är en underbar tid för dig att vara väldigt uttrycksfull och komma ut i världen och tjäna mänskligheten på det sätt som du tänkt dig.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *