Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 december, 2023

 

Dina många vägar till Ascension ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi belyser många vägar till uppstigning för var och en av er. Det finns inte bara en. Det kommer inte att finnas en upplevelse av uppstigning, eftersom det inte skulle tjäna Källans önskan om en mängd olika upplevelser. Ni, som själar, önskar er en mängd olika upplevelser eftersom ni är små bitar av Källenergi, så varför skulle Källan vara annorlunda än er som de enskilda bitarna? Du längtar efter olika erfarenheter, och det gör Source också. Därför kommer det att finnas lika många olika upplevelser av uppstigning som det finns varelser inkarnerade vid denna tid i hela universum och genom hela multiversum. Det är därför vi säger att vi belyser många vägar till uppstigning; det är för att det inte bara finns en.

Du får bestämma vilken väg du tar och vi kommer alltid att uppmuntra dig att ta den väg som känns bäst, som har flest möjligheter till glädje och expansion. Och vi vet att ni vill detsamma för er själva, men vi vet också att det är lätt att sugas in i någon annans berättelse om hur uppstigning kommer att se ut för alla eller för den andel av befolkningen som kommer att stiga. Vi vill att du ska glömma allt du någonsin har fått höra och istället ställa in dig på din ideala väg och känna efter hur det känns. Nu när du gör det bjuder du in andra att gå med dig, men de behöver inte gå med dig på din väg. De kan ta sin egen välmående väg till en högre nivå av medvetande, eftersom vi alla är olika. Därför behöver du inte berätta för andra att du har hittat ”vägen” och försöka få dem att följa med dig på ”den enda vägen”.

Istället ger du alla tillåtelse att vara sig själva och följa glädjens väg genom att göra det själv. Nu, längs vägen, kommer du naturligtvis att möta teman, problem, karma och traumat som du kom att uppleva så att du kan släppa all din negativa energi, dina bedömningar, dina rädslor, och så vidare , kring dessa upplevelser. Men du kan lika gärna stöta på de där små gropen på vägen till största glädje för dig, och vi vill att du ska veta att du också får bestämma vad din glädje är. Du är där för att uppleva allt, inte bara det som är bra, utan allt detsamma, för att sedan välja de grejer som du anser vara bra för dig, bra vad du beträffar, och glädjande, förstås.

När du gör dessa val, och du fortsätter att fokusera på det val du har gjort, manifesterar du den verkligheten, du upplever den vägen, och du får mer glädje för att du har valt att vara dig själv, hela dig själv, snarare än att följ med vad alla andra gör eller vad de flesta tror är nödvändigt för dig att göra eller ta del av, för att komma till nästa nivå av medvetande. Allt du behöver göra är att vara dig själv och följa dina känslor.

Nu har du förstås hört om skillnaderna mellan service till dig själv och service till andra. Tja, gissa vad? När du är glad är din service till andra viktigare. Det skapar en större inverkan på livet för dem du vill tjäna än när du gör det av skuld, av skyldighet eller av en känsla av att du måste göra det för att vara den bättre versionen av dig själv än andra har berättat om. Inspirera andra med hur du lever dina liv, och de kommer att inspirera andra, och de kommer att inspirera andra, och så vidare och så vidare. Det är glädjens väg, och alla glädjevägar är vad vi belyser med våra budskap till er och med energierna som vi sänder.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *