Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 mars, 2024

 

 

Denna hemkomst kommer ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är förutbestämda att uppleva den hemkomsten, att återvända till Källan, som är oundviklig för alla varelser i alla tider och på alla platser i hela detta universum. Detta är vad uppstigning i grunden handlar om. Det handlar om att komma närmare hemmet. Du har förmågan att föra dig närmare Source, hela dagen, varje dag. Du behöver inte vänta på att något ska hända som skulle göra det lättare för dig att uppleva Källan som ditt sanna jag, som en aspekt av dig som existerar i din varelse. Faktum är att vägen för vissa människor har varit att gå så långt bort från källan som de möjligen kunde med sitt medvetande så att tillbakasnäppningen skulle kännas så mycket mer spännande och livsbejakande.

Att ge sig själv upplevelsen av fullständig extas, ibland, i vissa universum, som vårt, är stor smärta och lidande en del av den resan. Allt som du känner medvetet tar dig till en plats där du kan känna allt, och det inkluderar extasens höjder. Du kan ta dig dit utan hjälp av någon eller något. Du behöver inte vänta på att någon vacker person, eller vacker e.t., ska komma in i ditt liv för att hjälpa dig att komma dit. Du måste bara erkänna att allt existerar inuti dig, och när du lägger din uppmärksamhet på ditt inre rike, kan du känna efter potentialen som finns inom dig att vara i ett tillstånd av fullständig överensstämmelse med Källan. Ingenting och ingen hindrar dig från det.

Vi vet att folk pratar om de dåliga där ute som försöker förhindra uppstigning från att inträffa, men vi undrar om samma människor går in för att känna efter vad uppstigning handlar om just nu i själva deras kroppar. Allt som du kan läsa om online är en distraktion från det som finns inuti var och en av oss. Källenergiportalen finns där i varje varelse och varje kollektiv, och du kan ta del av den just nu genom att fokusera på ditt hjärtas centrum och fokusera på din andning. Ibland finns det blockeringar där; vi vet detta. Och många av er har också känt dessa blockeringar, men det enda sättet att komma förbi dessa blockeringar är att gå rakt igenom dem, och ni kan göra det med ert fokus, med er avsikt, med att rikta ert medvetande till själva mitten av er hjärta.

Allt finns där, allt du någonsin kan önska dig och allt du någonsin kan ha som också finns utanför dig, inklusive varje upplevelse med alla andra varelser. Ge er själva upplevelsen av uppstigning just nu, och då kommer ni att vänta på ingenting. Du kommer att vara i en tidlös värld där allt är möjligt, där du är allt.

Det finns så mycket mer för dig att ta del av, och ibland behöver du bara rätt knuff vid rätt tidpunkt för att gå till rätt plats, och rätt plats, just nu, för er alla, finns inom. Gå till mitten av ditt hjärta; känna efter kärleken som finns där. Vet att det är det sanna du, och se hur mycket av det du kan känna och expandera till alla hörn av vårt vackra universum.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *