Det Andromedanska Ljusrådet via Daniel Scranton, 24 mars, 2024

 

 

Få tillgång till dina andliga gåvor och förmågor ∞

The Andromedan Council of Light, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är det Andromedanska Ljusrådet, och vi är väldigt glada över att få kontakt med er.

Du har det fantastiskt bra, oavsett var du befinner dig på planeten just nu, hur det än verkar som om du har det där i dina liv. Du lever ett liv som har mening, har värde, och det värdet kan inte alltid kvantifieras, eller ens erkännas, av andra. Därför måste du kunna och vara villig att erkänna dig själv. Du har så många fler gåvor inom dig att upptäcka, och när du ser någon annan som har en gåva som du inte har ännu, måste du inse att de finns i ditt liv eller i din medvetenhet för att inspirera dig, för att visa dig vad är möjligt.

Nu kan andliga gåvor och förmågor ta tid att förverkligas. De kan bubbla upp till ytan, men det kan ta mycket längre tid än vad du vill att de ska komma upp till ytan. Du är medveten om dina önskningar, och du är också medveten om tid, och den medvetenheten om tid kan ibland vara ett hinder för dig eftersom du har din tidsram inom vilken du tycker att det är lämpligt att en önskan ska manifesteras i din verklighet. Men du vet aldrig vad den större bilden är, och det är därför du måste lita på och du måste ha tro på att vad det än är du önskar uppleva i ditt liv kommer att komma till dig, och det gäller särskilt för andliga gåvor och förmågor.

Det finns så många fler än du ens kan föreställa dig som finns inom dig just nu, och du behöver inte anstränga dig för att komma till dem, för att få dem att bubbla upp till ytan för dig. Men i verkligheten är det tvärtom. Du måste slappna av och låta dem komma upp till ytan. Ofta innebär det att du bara är dig själv och är sann mot dig själv. Det innebär att du lever ett liv i glädje och frihet, och vi vill också varna dig från att tro att ditt liv inte kommer att börja på riktigt förrän du får tillgång till åtminstone en av dina andliga gåvor, för det är inte sant.

Du kan leva ett fullständigt och tillfredsställande liv just nu, oavsett var du är, oavsett vad du gör, genom att göra det valet. Du kan klappa dig själv på axeln bara för att du har varit där och haft en livserfarenhet på jorden, eller så kan du gå ner på dig själv och vifta med fingret åt dig själv och fråga dig själv varför du inte har exploderat ännu i alla gåvor och förmågor som du känner till och som andra har visat att du är möjlig. Vilken känns bättre för dig? Ni måste ställa den frågan till er själva, för det är en viktig fråga, och det kommer alltid att vara en viktig fråga.

Följ flödet av de goda känslorna för att uppleva fler bra saker där ute i din verklighet. Men om du väntar på att allt det goda ska dyka upp först så att du kan leva ett lyckligt liv, ja då går du baklänges. Tänk på ett barn som har roligt att leka med en pinne, eller en låda eller en sten, och du kommer att se vad som är möjligt för dig i ditt liv. Du kan lika gärna vara nöjd med din förmåga att andas medvetet som du kan vara med någon andlig gåva eller förmåga som du inte har nått ännu.

Och när du fascineras av din förmåga att blunda och ta ett medvetet andetag, kommer du att se hur mycket du kan få ut av den enkla upplevelsen. Det kan vara enkelt, men det är djupgående och det kan förändra livet. Och ju mer du gör det, desto mer kommer du att upptäcka vad som är möjligt för dig. Att ta små steg, ett i taget, leder till en mycket längre resa, och de kommer att leda dig till allt du vill, om du litar på att allt som krävs är att du fortsätter. Men om du tror att du måste göra dessa gigantiska språng och att det måste vara det ena gigantiska språnget efter det andra, då kommer du att sitta fast och vänta på att det första gigantiska språnget ska ske.

Gör er själva en tjänst om ni vill få tillgång till fler av era andliga gåvor och förmågor. Ställ bara in på vad som händer i ditt hjärta, och gör det ofta, och gör det så länge du kan. Vi lovar er att allt ni önskar finns i det utrymmet, och vi vet att var och en av er har förmågan att fokusera där, men ni måste visa det för er själva först. Vi ser att fler och fler människor gör detta hela tiden, och vi ser resultaten i deras liv, och vi vill att alla ni som får detta meddelande från oss också ska uppleva de underbara resultaten.

Vi är det andromedanska ljusets råd, och vi har njutit av att tjäna er på detta sätt.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *