Hathors via Daniel Scranton, November 24th, 2023

 

Tack, tacksamhet och uppskattning: Verktyg för skapande ∞

The 9D Hathors, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är framme. Vi är The Hathors, och vi är mycket glada över att vara här med er alla.

Vi älskar dig oerhört mycket, och det är därför vi fortsätter att fokusera på jorden och jordens människor. Vi vet hur mycket vi älskar varelser från andra världar och andra stjärnsystem, och vi råkar vara från ett annat universum. Vi kom för att besvara samtalet som gavs ut under Orionkrigen, och vi har varit med er sedan dess för att hjälpa er att bli er själva, era högre jag. Vi har stigit upp från fysisk till icke-fysisk form, och vi är i den nionde dimensionen. Vi är här för att erbjuda er våra läror, precis som vi gjorde på det stora egyptiska imperiets tid. Vår undervisning idag handlar om tacksamhet, uppskattning och tack. Det här är kraftfulla verktyg som du måste skapa med.

Om du vill ha mer av något, och du har lite av det för tillfället, kommer att vara tacksam för det du har att lägga till en energisignatur till det du har som kommer att utsätta en vibration till hela mänskligheten och bortom, och berätta för alla som kan fånga den signalen att det här är något som håller på att göra sig redo för att få lite sällskap. Det placerar dig också på en annan tidslinje, en tidslinje där det finns mer att uppskatta och njuta av. Därför, ju mindre tid du lägger ner på att klaga och ju mer tid du spenderar på att uppskatta, desto mer anpassar du dig till den perfekta tidslinjen enligt din definition. Ni får alla ha mer av vad det än är ni har bestämt är bra. Du får definiera vad det är för dig, och sedan får du gå till den verkligheten, och verktygen du har för att komma dit är din önskan och din uppskattning.

När du älskar någonting, anpassar du dig till din sanna kraft, du anpassar dig till ditt sanna jag, och du anpassar dig till mer av vad det än är som du är kär i i det ögonblicket. Du behöver inte göra saker på den hårda vägen, på det gammaldags sättet, längre. Och verkligen, livet där på jorden säger dig det och visar dig det hela tiden. Ni har gjort det mycket lättare för er själva att lägga vantarna på precis vad som helst, inklusive upplevelser, som ni vill ha. Det är så många av er där och det finns så många resurser, och när du inser det och du ställer in dig på sanningen att det inte finns någon brist, blir det mycket lättare för dig då att uppskatta den värld du befinner dig i och möjligheter som att leva ett liv på jorden ger dig.

Ert liv på jorden ger er så många möjligheter att expandera, att känna er själva och att få de upplevelser som ni bestämmer er för att ni vill ha. Och om du börjar med att uppskatta ditt liv, dig själv, dina medmänniskor och din planet, då kan du få mer detaljerad information om vad du är tacksam för. Och när du sedan får mer av det du önskar, tackar du, du prisar det som kommer till dig och det du har, och vägen det tog för att komma till dig, och alla människor, och djuren och träd som hjälpte till att föra den till dig.

Och då är du i linje med ditt sanna jag, och du höjer din vibration. Ja, ni kan höja er vibration genom att bli lustlös och sitta i meditation, men ni kom för att få upplevelser, ni kom för att uttrycka er själva och ni kom för fysiskheten hos planeten Jorden och er dimension. Så njut av allt, uppskatta allt, motstå inget av det och se hur mycket mer du har att vara tacksam för när du går framåt i denna livserfarenhet, en livserfarenhet som kan fyllas med överflöd och glädje.

Vi är The Hathors, vi tackar er och önskar er en trevlig dag.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *