Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 april 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 april 2021

 

UFO-avslöjande Kommer och Deras Betydelser

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är lika glada som många av er över de avslöjanden som sker just nu om UFO-ämnet. Detta avslöjande har hänt under ganska lång tid, och varje gång något annat avslöjas får ni lite mer bekräftelse på vad ni redan visste var sant. Så vad betyder detta då för mänskligheten? Vad betyder det när ett lands militär offentligt tillkännager att de har sett föremål på himlen som de inte kunde redogöra för?

Vi vill stoppa de av er som ska se detta som en avsiktlig distraktion, från att åka dit, och istället vill vi att ni öppnar er själva för möjligheten att detta innebär att fler människor är redo att förstå att ni inte är ensamma i universum. Från där vi sitter, detta är exceptionellt. Nu kommer många av er att bli väldigt glada över att dela detta med familjemedlemmar och med vänner som har tyckt att er tro var ganska bisarr ett tag nu, och ni kan verkligen ta tillfredsställelse när ni vet att ni har bekräftats.

Men den mycket större bilden här är hur dessa avslöjande händelser blir större och större, för det tyder på att något stort kommer att hända där på Jorden. Vad som kommer att hända kommer att vara mycket större än att människor känner sig bekräftade för sin tro. Många har undrat när kontakt med E.T.s skulle diskuteras öppet av högt uppsatta regeringstjänstemän från mäktiga länder. Ni kommer in i den tiden nu, och ni kan vara säkra på att allt detta betyder att mer kommer och mer och mer.

Och en dag kommer ni att få E.T.s öppet vandra bland er. Ni kommer att kunna åka med deras skepp och åka till avlägsna platser, och de kommer att dela sin teknik med alla. Detta händer, och det är en del av medvetenhetsförskjutningen. Nu kanske ni undrar vad förhållandet är mellan UFO, E.T.s och er uppstigning. Det är verkligen enkelt. Ni måste veta att ni är mycket mer än bara fysiska kroppar med hjärnor som lever en livslängd under en enda livstid på en enda planet. Ni måste få veta att det finns en större historia om vem ni är, var ni kom ifrån, och till och med hur ni skapades för att vara som ni är just nu som en mänsklig ras.

Svaren på dessa frågor kommer att expandera medvetandet där i er värld. Människor kommer att börja tänka annorlunda, och det är okej att få något att hända som sedan får människor att tänka olika. Det är helt okej att det inte bara kommer för att en person mediterade i tolv timmar om dagen i tolv dagar i rad. Det är rimligt att det händer genom E.T. kontakt, snarare än genom någon annan andlig övning som ledde till någons upplysning. Det är ett sätt; det är en upplevelse, men ni behöver inte förtjäna utvidgningen av ert medvetande. Det är väldigt naturligt att det inträffar, och det inträffar, och detta är en reflektion för er om det.

Och ni kan alla andas en lättnadens suck, eftersom det här är ett starkt bevis på att mer kommer och att mer som kommer är vad ni önskat under mycket lång tid. Koppla av, le och andas djupt, för ni har ännu en gång gjort ett enormt steg framåt där på planeten Jorden.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...