Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 februari 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 februari 2021

 

Hur ni ställer in er på högre frekvenser

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi skickar sändningar till er varje ögonblick varje dag. De är kraftfulla överföringar, och så är denna också. Detta är en kraftfull överföring som den här kanalen har kunnat plocka upp och föra genom hans fysiska kropp, och nu förstår han vad vi skickar och vad han får. Ni kan göra det också. När som helst kan ni hämta vår överföring.

Det finns många, många andra varelser och kollektiv som väldigt gärna vill att ni ska ta upp deras överföringar. Ni måste alla bestämma vem av oss ni vill ställa in er på. Och naturligtvis väljer vissa att inte ställa in sig alls. När någon inte väljer att ställa in sig på en högre frekvens, ställer de sig omedvetet till en mellan eller låg frekvens och de får då det de får som ett resultat. De flesta människor går omkring och tar emot all slags information, och eftersom den informationen är en vibrationsmatchning till hur de känner, verkar den verklig för dem. Det resonerar.

Om ni är arga och det finns ett radioprogram som ni tillbringar ett par timmar per natt med och de skriker in i en mikrofon om hur den här gruppen eller den gruppen skadar Amerika, eller vilket land den personen bor i, och den arga personen som lyssnar på den här showen känns det som om värden talar för dem, då kommer hela sändningen att resonera. Det kommer att gå hem. Det är därför ni inte behöver leta utanför er själva för information.

’Vad ni än vibrerar ger er information, tankar, upplevelser, människor och så vidare för att återspegla för er den vibrationen. Så här fungerar universum. Det är därför det är viktigare för er att bara sitta, gå in, andas och höja er vibration än att det är för er att samla in information som sedan informerar er om vad ni ska göra. Istället rekommenderar vi att ni bara sitter, öppnar er, höjer den vibrationen i er och väntar på att den inspirerande tanken ska komma.

Vi föreslår att ni tonar in er till varelser och kollektiv med högre frekvens så att ni direkt kan få vad det är som är bäst för er att ta emot. Kanske är det bara ett meddelande som säger ”sakta ner eller” slappna av ”eller” var uppmärksam. ”Det finns så många små meddelanden som bär så mycket vikt, men ni måste först ställa in er till dessa högre frekvenser, eller ni ska bara få den arga talkshow-värden som irriterar er.

Vi säger inte att ni inte har några skäl att vara arga. Det har ni, men det är viktigare för er att bearbeta och känna den ilska än för er att leta efter fler skäl att känna ilska. Vi vill att ni ska känna den kärlek som ni är. Vi vill att ni ska känna glädje och sedan vill vi att ni skapar fler skäl att känna kärlek och glädje. Återigen, så fungerar detta universum.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...