Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 december, 2023

 

 

Det kan allt förändras i ett hjärtslag ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att få dela med dig av vårt perspektiv på allt som du lever där på jorden. Vi kommer alltid gärna att dela det med dig, och vi kommer också att förstå att vårt perspektiv kommer att tolkas av den som tar emot det på sitt unika sätt. Vi vet också att det finns en hel del perspektiv där ute och att de fortsätter att växa i antal. Vi vill att ni alla ska inse att ni är tolkarna av budskapet som ni får i varje givet ögonblick och att ni alltid ser världen genom er egen unika lins. Vad det betyder är att du har din egen personliga erfarenhet av något är mycket viktigare än vad du tror.

Det du tror kommer att förändras över tiden, och kanske kommer sättet du tolkar dina upplevelser också att förändras över tiden, men vi vet ändå att du är bättre av att söka dina egna unika upplevelser än att du får det enda sanna och rätta perspektivet på livet där på Jorden eller på något annat. Det finns så många ämnen, så många ämnen, som folk vill få ett högre perspektiv på, och därför letar man ofta efter det innan man själv bestämmer sig för hur man vill uppleva just den frågan eller ämnet. Vi uppmanar dig att inte springa runt och leta efter rätt sätt att närma dig något, utan istället fråga dig själv hur du skulle vilja uppleva vad ämnet än är.

Skapa din upplevelse av det och vet att varje tro du tar på dig kommer att färga din upplevelse av vad det än är som händer dig eller någon annan i varje givet ögonblick. Lyssna till era hjärtan; lyssna på er inre vägledning och anslut er själva till de högre dimensionerna och högre visdom från högre frekvensvarelser och medvetandeströmmar. Ge er själva den upplevelsen också, för så mycket som någon annan kan ge er ett perspektiv eller en uppsättning övertygelser, är de mycket mindre utrustade för att ge er en upplevelse. Det är något ni själva måste söka efter så att ni kan göra mer än att bara tro. Du kan veta. Du vet mer, och du lär dig mer genom erfarenhet än du gör genom teori och genom vetenskapliga studier.

Det är meningen att du ska leva dina liv där på jorden, och ju mer du söker efter de nya och intressanta upplevelserna som är tillgängliga för dig, desto roligare kommer du att ha, desto fler människor kommer du att möta och desto mer kan du ställa in dina övertygelser åt sidan för en stund och bara vara med något eller någon. Så fort du börjar definiera något börjar du begränsa vad det är och vad det kan vara för dig. Och detsamma gäller för dina medmänniskor och grupper av dina medmänniskor, att det är så mycket lättare att bara lägga i en fin prydlig liten låda. Gör inte det mot er själva eller mot någon annan, och ni kommer att upptäcka att detta universum kan överraska er och det kan ge er allt ni vill, inklusive vilken upplevelse som helst.

Bli inte ens fäst vid dina egna perspektiv, utan var snarare öppen för att känna efter vad som är härnäst för dig, vad som kan förändras på ett ögonblick och vad som kan ta dig längre ner på din väg av expansion och andlig evolution. Det finns så mycket mer för er alla att uppleva, det är därför ni blir så exalterade och intresserade av att växla till en ny dimension, men kom också ihåg att den dimension ni befinner er i just nu har mycket mer dimensionalitet än bara en statisk , begränsat perspektiv på verkligheten. Öppna er själva och släpp taget, och se vart det nuvarande flödet av energier tar er, för vi garanterar att de kommer att ta er till en bättre känsla än ni har varit tidigare.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *