Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 mars, 2018

Jorden Höjer Sin Vibration ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi är exalterade över att ge er följande överföring. Den här jorden som ni bor på har ökat sin vibration igen, vilket gör det lättare för alla er att aktiveras till ett högre frekvensläge. Jorden ligger något före mänskligheten när det gäller hennes uppstigningsprocess. Ni har alla förmågan att tona in till Moder Jord och känna den vibration som hon sänder ut.

När ni acklimatiseras till de högre frekvenserna som ni kan känna kommer från planeten, kommer hon att känna det, och hon kommer att höja sin vibration igen. Er Jord är en medveten varelse, och hon har alltid varit till tjänst för er. Från allra första början var Jorden medveten om er väg, och nu är ni här.

Ni har klarat det så långt tillsammans, och fler och fler personer vaknar till det faktum att Jorden är er största hjälpare. Hon älskar er som någon mamma någonsin skulle göra, och hon ger och ger och ger. Jordens kärna är hennes hjärta. Det är genom kärnan som Jorden får tillgång till Källenergidimensionen. Hon tillåter mer av den energin att strömma igenom henne nu.

Så ni behöver inte leta efter Källan, eller någon högre frekvensvarelse för support. Allt ni behöver göra är att ansluta till den gigantiska varelsen som finns under era fötter och öppna er för att få de aktiveringar som hon sänder ut. Ni är alla så älskade och stödda. Vi föreslår bara att ni släpper in lite mer av det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss över en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...