Arkturierna via Suzanne Lie 24 mars, 2018

Arkturierna

via Suzanne Lie

24 mars, 2018

 

Hälsningar, vi är Arkturierna!

Det är NU dags för er att finna och/eller att minnas ert SYFTE FÖR ER INKARNATION. Det var enkelt för ert högre-dimensionella SJÄLV att blicka ner på planeten Jorden, som var så liten och låg så långt borta, för att författa ”Syftet för er Inkarnation”.

Ingen av oss Galaktiker kunde i själva verket förstå, och/eller komma ihåg hur det kändes att vara en människa. Men nu gäller detta för ER, ni som valde att resa bort från tryggheten i vår högre-dimensionella verklighet för att ta er en inkarnation för att leva på en planet mitt uppe i en förändring, och ni kan komma ihåg vilka ni var, vilka ni är, och vilka ni vill vara för att kunna hjälpa Gaia med Hennes Planetariska Uppstigning.

Många av er valde att inkarnera på Jorden under detta NU för att hjälpa Gaia med denna ”tid av stora förändringar” som antingen skulle kunna röra sig till ljuset ELLER mörkret. Ni visste att detta NU skulle komma att bli en stor utmaning för Gaia, eftersom Hennes mänsklighet står och svajar på randen till en destruktion OCH/ELLER uppstigningens kulmen. Vänligen inse att uppstigningen är lika svår för en planet som den är för en människa. Ifall en människa eller en planet är svag och sjuk, så förefaller uppstigningen vara ”avlägsen” eller ”bara en myt”. Ni och/eller Gaia, kan enkelt tro att ”det tredje-dimensionella livet kan vara/är så väldigt utmattande och utmanande.”

Detta gäller i synnerhet ifall ni har glömt bort att NI är MULTI-DIMENSIONELLA VARELSER som valde att ta er mänskliga kroppar för att hjälpa till med den Planetariska Uppstigningen. Vi, er Galaktiska Familj, som i själva verket är de högre-dimensionella versionerna av ert tredje-dimensionella SJÄLV, finns ständigt med er för att assistera och vägleda er. Vi finns också här för att påminna er om att NI valde att ta er en mänsklig kropp för att hjälpa till med den Planetariska Uppstigningen. Som ni alla vet, så infaller den mörkaste natten precis innan gryningen. NU är den mörkaste natten här ELLER är det ”strax innan gryningen?”

Svaret på den frågan har mycket att göra med det NYA, Multi-dimensionella Ljus som ni varje morgon tar med er in, när ni återvänder från ert besök Hemma på ert Rymdskepp eller i er Hemmavärld under era nattliga äventyr.

Under era nattliga besök ”HEMMA”, blir ni ofta påminda om hur ni kan sända NYTT, högre-dimensionellt Ljus in till handling, inte för era egna själv, utan för er Planet Gaias uppstigning!

Kan ni komma ihåg att ert mänskliga själv blott är en av de lägsta vibrationerna i ert fullständiga Multi-dimensionella SJÄLV?

Kan ni minnas vilket löfte ni gav innan ni tog er denna kropp?

Har ni levt enligt detta löfte, eller har ni glömt bort det?

Ifall ni kan minnas att ni har glömt bort ert löfte, så kan ni komma ihåg att spåra er resa tillbaka Hem till de Högre Dimensionerna (vanligen via era meditationer) för att minnas era löften ni gjorde innan ni föddes, så att ni NU ska kunna uppfylla dem!

Vi, er Galaktiska Familj, vill att ni ska veta att vi ständigt finns tillsammans med er.

Vi finns ALLTID där för att kommunicera med er och för att vägleda er.

Men Gaia är en planet av fri vilja och ni, ”människorna, som var menade att vara de mest utvecklade varelserna på Jorden”, har makten och ansvaret att hjälpa till med den tredje-dimensionella Jordens Uppvaknande och Utvidgande tillbaka till Hennes Högre Planetariska Uttryck för:

Den Femte-Dimensionella NYA JORDEN!

Vi, Arkturierna, såväl som hela er Galaktiska Familj, finns NU HÄR för att hjälpa ER att hjälpa kära Planeten Jorden. Ni kan alla se de många ”katastrofer” som äger rum på Jorden inom ert NU. Se på dessa problem som ”väckningssignaler för mänskligheten”. Vi galaktiker skulle kunna ”fixa planeten”, men tappra Gaia säger NEJ!

Gaia tog sig denna planetariska kropp för att assistera detta storslagna klot av ljus och mörker, sedan ljus och mörker, och tillbaka till ljus och mörker, in till en era av rent LJUS. Men det LJUS som vi talar om genljuder till en frekvens som är alldeles för hög för en så skadad planet.

Gaia, i all sin tapperhet, valde att vara en ”planet av fri vilja”, så att Hon bättre skulle kunna tjäna som en lärare och som ett exempel på hur ”energi ut är lika med energi tillbaka”. Gaia är här för att lära Sina Människor att de måste ge till varandra vad de önskar göra anspråk på för sig själva.

Är ni redo, kära uppvaknade? Är ni redo att HITTA ER RÖST och tala den SANNING som ni har lärt er under era högre inkarnationer? Är ni redo att bli de lärare som undervisar om sanningen för de människor som har gått förlorade i den tredje dimensionen?

Vissa av de människor som ni kommer att möta är gamla vänner från era Hemmavärldar, som också bär jordfarkoster. Men andra kommer att vara er fiende. ”Hur ska ni se skillnaden?” hör vi er fråga. Vårt svar är att ni inte ser skillnaden. Ni ska bara ”fortsätta gå vidare” i och med att ni talat er SANNING på ett sätt som är kärleksfullt och vänligt.

Sedan, eftersom energi ut är lika med energi tillbaka, så kommer den sanning som ni sänder ut att återvända till er! Ett liv baserat på sanningen kan vara svårare än ett liv baserat på villfarelser. Men ett sanningsenligt liv kommer i allt högre grad att påminna er om VILKA ni är, VARFÖR ni kom till Jorden inom detta nu, VILKET uppdrag ni valde innan ni tog er denna kropp, samt NÄR NUET infaller för att fullfölja detta Uppdrag!

Välsignelser till er alla! Kom ihåg att ni kommer att finna sanningen om ert NU inom ert SJÄLV!

Arkturierna och er Galaktiska Familj finns med er NU och ALLTID.

 

VÄLSIGNELSER FRÅN OSS ALLA!

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...