Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 mars, 2024

 

Tar din teknik dig till 5D? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi är mycket glada över att se hur många av er som använder tekniken på rätt sätt. Du kan använda teknik för att ansluta till varandra. Du kan använda den för att komma åt information, och du kan använda den för att dela aspekter av dig själv till världen. Du kan vara väldigt kreativ med det, och du kan använda det för att hjälpa andra människor och nå andra människor som är i behov av din hjälp. De av er som verkligen är vakna använder teknologin på dessa positiva sätt, och ni hjälper till att förändra det kollektiva medvetandet hos alla de olika mänskliga kollektiven genom er användning av teknologi. Som allt annat är det i grunden neutralt, och det kan användas på ett positivt sätt, men det kan också överanvändas, missbrukas och användas för att främja något som är negativt.

Därför kräver användningen av er teknik en viss grad av urskillning, och ni får inte förlita er så mycket på teknik att ni glömmer att ni har kraften att göra allt detta inom er själva. Det är nästa steg för alla er som är vakna. Nästa steg är att inse att du inte behöver en telefon för att kunna kommunicera med en älskad. Det är erkännandet att du kan ladda ner vad du än behöver och ha det tillgängligt för dig hela tiden.

Du är redo att skapa ur tomma intet, istället för att använda en 3D-skrivare för att skapa. Du kan gå ännu längre just nu än den nuvarande tekniknivån som du har till hands. Och tekniken finns där för att överbrygga din tro mellan var du var innan du hade alla dessa prylar och vart du är på väg, vilket är en plats där du kommer att lägga dem åt sidan eftersom du kommer att inse att du inte behöver dem trots allt.

Varför åker e.t.s fortfarande i fartyg då? Det är en självklar fråga, och vi har ett svar. De reser i fartyg för att de gillar att få en upplevelse av att resa tillsammans. De gillar att skapa tillsammans med varandra. Dessutom är fartygen menade att aktivera något hos den som ser skeppet. Det är meningen att du ska känna dig närmare full, öppen utomjordisk kontakt på grund av att du ser ett eller flera skepp. Och så tjänar de många syften. Några av fartygen är ekologiska; de är varelser med högre nivå medvetande, och de vill bära runt sina vänner. Återigen är det att ha en gruppupplevelse, ett samskapande evenemang med nära och kära.

Vissa fartyg drivs av medvetande. De behöver ingen som helst bränslekälla. Du behöver inte exteriör, extern teknik när du inser att du är allt och överallt. Du behöver ingenting för att läka dig när du inser att du redan är helad, men för närvarande finns det olika läkningsmetoder och teknologier för att hjälpa dig att komma till den plats där du kan säga en gång för alla, ’Jag är helad, och jag vet det” och verkligen menar det.

Du kommer dit; du kommer till platsen för teleportering, telepati, telekines, till och med tidsresor, allt utan att behöva en maskin. Så ni behöver inte oroa er för den riktning ni alla är på väg i just nu som samhälle, för det här är bara språngbrädor för att ta er dit ni verkligen är på väg, och ni som är vakna kanske redan visste detta men behövde påminnelsen. Och vi säger alltid åt dig att lägga ifrån dig enheten och gå ut och det är därför. Du behöver inte enheten, men du behöver flytta din vibration till en högre nivå, och att vara utanför, generellt sett, kommer att hjälpa dig att göra det.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *