Det Kristallina Medvetandet via Natalie Glasson, 23 mars, 2024

Hälsningar älskade kristallina varelser på jorden, vi hedrar inom era väsen den kristallina energin. Vi aktiverar och bemyndigar de kristallina vibrationerna som du håller i din själ och till och med i din fysiska kropp.

Vi kommer fram med en renande, rensande energi. Vi vill också ge dig information om hur du rensar ditt chakrasystem samtidigt som vi förbinder dig med många aspekter av ditt väsen, för att ta fram balans, jordning, anslutning och utstrålningen av kärlek inifrån din varelse.

För att tillåta din Skaparnärvaro eller ditt Skaparväsen, inom ditt väsen, att emanera och stråla in i hela din varelse, finns det ett behov av att ditt Hjärtchakra är klart och rent. Det finns också ett behov av att ditt sinne är lika klart och håller renhetens vibration om möjligt.

Du kanske märker när du går igenom din dagliga rutin, att ditt hjärta är oroligt eller visar för dig områden som du fortfarande håller fast vid vilka kan orsaka smärta, obehag, avbrott eller till och med kaos i din fysiska kropp och speciellt ditt hjärtchakra. Du kan ständigt bli påmind om en tidigare situation. Ditt sinne för också fram upplevelser, tankar, åsikter som du håller fast vid som måste rensas.

När du lyssnar på ditt sinne – när du lyssnar på dess rädslor, dess ångest – börjar du förstå vad som behöver rensas för att skapa ett klart och rent sinne och hjärtchakra, och på så sätt tillåta förbindelse med dig själv, de runt omkring dig och Skaparen, att upplevas med större lätthet.

Med denna förståelse i åtanke är det en personlig förståelse av dig själv och din egen resa mot tillväxt. Du kan känna igen din egen inre sanning tydligare. Det är drivkraften som behövs för att skapa en ren förbindelse.

Om sinnet och hjärtat inte är rena och klara i sina avsikter och sitt sätt att vara, då kan vi se till chakrasystemet och skapa rensningar inom chakrasystemet för att främja frigörandet av allt som Hjärtchakrat och sinnet håller fast vid, vilket skapar ett renare tillstånd av varande.

Vi vill dela att vi inte skapar ett mål om renhet i sig själv i sinnet och hjärtat. Låt oss säga att när vi talar om renhet, talar vi om lugn, en känsla av lätthet och frid i sinnet och hjärtat. Detta kommer inte att vara hundra procent närvarande. Att försöka uppnå hundra procent renhet eller frid i sinnet och hjärtat kommer bara att orsaka fler illusioner, och faktiskt mer smärta. Låt oss hålla målet om tjugo procent mer renhet, klarhet, frid i sinnet och Hjärtchakrat.

Med medvetenhet om energierna eller tankarna eller upplevelserna som Hjärtchakrat och sinnet håller fast vid och avsikten att skapa renhet och klarhet, börjar vi då titta in i chakrasystemet.

Det är viktigt att de högre chakrana är klara, och även de lägre chakrana, eftersom de alla integreras och tillåter ljusflödet. Inom varje chakra finns ett behov av att lägga märke till de lägre vibrationerna såväl som de högre vibrationerna, och att smälta samman dessa.

Vi, det Kristallina Medvetandet, vill dela med oss av en idé som du kan använda i din meditation, på ditt eget sätt och i din egen tid.

Först ansluter du till Hjärtchakrat och sedan observerar du med ditt sinne alla energier,  tankar, upplevelser som upprepas och kommer upp till ytan. Sedan skapar du avsikten att uppleva tjugo procent mer renhet, klarhet och frid inom ditt Hjärtchakra och ditt sinne.

Du kanske vill börja i ditt Jordstjärnchakra under dina fötter, eller så kanske du vill börja i ditt Rotchakra vid basen av din ryggrad. Du kanske upptäcker att du vill börja med de högre chakrana; ditt Kronchakra eller kanske ditt Gateway Chakra ovanför ditt huvud.

Oavsett om du väljer att börja i de lägre chakrana eller de högre chakrana, är det ditt eget personliga val och resa. Var du än börjar, erkänn det chakrat; ta din avsikt in i det chakrat. Bekräfta om det finns några chakran under det chakrat, och erkänn chakrana ovanför det chakrat. Du erkänner de lägre och högre chakrana som ansluter till det chakrat.

Ta sedan din uppmärksamhet till ett utrymme inom ditt väsen. Du kanske inte vet var det utrymmet är. Du kan helt enkelt be om att bli vägledd till utrymmet av inre kunskap inom dig, eller så kanske du vill sitta i ditt hjärta – i ett utrymme av kärlek, eller så kanske du kommer att uppmana din själ att vara närvarande, eller din Skapares närvaro, vad som känns lämpligt för dig. Gå sedan vidare in i chakrat. Erkänn eller håll helt enkelt avsikten att vara medveten om de lägre vibrationerna inom det chakrat, för några ögonblick, och sedan de högre vibrationerna inom det chakrat. Du kanske vill ge ett ord till dessa vibrationer. Kanske de lägre vibrationerna, ordet kan vara smärta eller lidande. Det kan vara depression eller isolering. De högre vibrationerna inom det chakrat kan vara stabilitet/förbindelse/kärlek/återförening. Du kommer att finna ett ord som passar dig.

Då kan du föreställa dig/känna/erkänna att de lägre vibrationerna och de högre vibrationerna i det chakrat smälter samman; de smälter, de möts, de hälsar och de smälter ihop. De skapar en ny energi som sedan strålar ut från det chakrat. Det är reningen som krävs; erkännandet av de lägre vibrationerna och de högre vibrationerna som sammanför båda för att skapa en rening.

Du kan arbeta dig igenom varje chakra och uppnå samma sak. Du kan arbeta med ditt Jordstjärnchakra under dina fötter, ditt Rotchakra, ditt Sakral-, ditt Solarplexus-, ditt Hjärta, ditt Högre Hjärta, ditt Hals-, ditt Kausalchakra på baksidan av ditt huvud, ditt Tredje Öga, din Krona, ditt Själsstjärnchakra ovanför ditt huvud, och ditt Gatewaychakra ovanför det. Du kanske är medveten om andra chakran. Du kan använda olika etiketter. Det är helt och hållet din resa.

När du har tränat på detta, arbetat med kanske alla chakran eller bara de du känner dig guidad att arbeta med, kom tillbaka till Hjärtchakrat och sätt dig i dess utrymme. Kanske påminn dig själv om de saker som ditt Hjärtchakra höll fast vid. Hur känner du för dem nu?

När du kommer till sinnet kan du föra din uppmärksamhet in i ditt huvudområde, om du vill, eller in i ditt aurafält. Tänk på de saker som ditt sinne ständigt upprepade för dig och som försökte fånga din uppmärksamhet. Hur känns det nu och hur känner du om de där sakerna som rasade runt i ditt sinne?

Kalla sedan på oss, det Kristallina Medvetandet, för att tvätta dig med våra kristallina vibrationer. Du kan känna vår energi flöda uppifrån, genom din varelse, eller under och upp som en fontän. Du kanske känner hur vår energi sveper runt dig. Sitt i vår energi i några ögonblick.

Du kan upptäcka att det är mycket värdefullt att träna denna teknik en gång i veckan. Du kanske upptäcker i början att det finns ett behov av att träna på det varje dag, och sedan när processen väl har ägt rum, kanske inte alls eller en gång varannan månad. Det är helt och hållet styrt av dig för du är mästaren över ditt eget väsen. Du är mästaren över din Skaparnärvaro, och vi älskar dig innerligt.

Vi tackar dig.

Välsignelser vare med dig

Vi är det Kristallina Medvetandet

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *