Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 november, 2023

 

 

Lägg ditt medvetande på kabalen eller en blomma? ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt djupa i vår förståelse av medvetande, och ni har precis börjat skrapa på ytan av vad medvetande är. Därför har vi mycket att ge dig i det avseendet, och som alltid kan vi bara leda dig i rätt riktning så att du kan ha dina egna upplevelser, men vi kan inte bara skänka dig den nivå av medvetenhet som vi har varit kunna uppnå. Det tar tid och det tar övning att nå en punkt där du vet vad du fokuserar på i varje ögonblick, och du fokuserar med syfte.

När du väl börjar använda ditt medvetande medvetet, börjar det bli sin egen belöning. Med andra ord, du kanske kommer in i en andlig praxis och tänker att den kommer att ta dig någonstans, eller något. Du kanske tror att detta är svaret på alla mina problem, så jag kommer att engagera mig i det. Men egentligen är processen, övningen, den andliga praktiken själva poängen. Allt är utformat för att få dig att bli mer medveten, för att få dig att bli mer medveten om ditt fokus, din avsikt, dina ord, dina tankar och dina handlingar. Det är verkligen det enda sättet att leva.

Många människor som är en del av den nya tidsåldern/andliga gemenskapen kommer att bli medvetna om det faktum att de har varit medvetslösa så länge, och då kommer de att få reda på att andra människor har utnyttjat det. Och dessa nyuppväckta själar kommer att bli arga, upprörda till och med, och då kommer de att lägga all sin uppmärksamhet på dem som försöker kontrollera och manipulera dig genom programmering. Men egentligen skulle det tjäna alla så mycket mer om de skulle skratta åt sig själva och sin egen dårskap och sedan släppa behovet av att stoppa programmeringen.

Istället kan ni alla börja leva medvetet och medvetet i det ögonblicket ni blir medvetna om det faktum att det är möjligt att göra det, och det betyder att lägga er uppmärksamhet på vad som är bra, vad som önskas, vad som är positivt, vad som är perfekt som det. är. Finns det något mer perfekt än en blomma, eller mer ren, mer full av glädje i sitt uttryck av sig själv? Ge sedan blomman din uppmärksamhet, inte kabalen eller det djupa tillståndet, eller vilket namn som nu ges till dem som uppskattar när människor saknar medvetande.

Ge din uppmärksamhet till det du vill se mer av, snarare än att lägga det på att demontera det du vill se mindre av där på planeten Jorden. Du har förmågan att bli så mycket mer än vad du har varit, men du kan inte nå dit genom att lägga din uppmärksamhet på det som har hållit dig tillbaka i det förflutna. Var i nuet med det du vet nu, och ge din uppmärksamhet medvetet till det som får dig att känna dig expansiv, och ge din uppmärksamhet åt det som fyller dig med kärlek, ljus och glädje.

Och om du behöver veta detta så ger vi det till dig. Det är så man tvingar de gamla systemen som finns att falla sönder, att demonteras, att falla bort. Men gör det inte i det syftet; gör det för att det är det enda sättet att verkligen bekräfta att du lever, att du är Källan, att du är villkorslös kärlek i köttet.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *