Skaparna via Daniel Scranton, 26 november, 2023

 

Är den fysiska verkligheten verkligen verklig? ∞

The 12D Creators: A Nonphysical Collective Consciousness, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Du har engagerat dig i det icke-fysiska under hela ditt liv. Det här kan tyckas vara en ny upplevelse som vissa människor har då och då, men vi säger till dig att du behöver det icke-fysiska för att få en fysisk upplevelse. De två är inte separata. Det är inte så att du är varken i det fysiska eller det icke-fysiska. Du slår samman de två, och du gör det ganska undermedvetet för det mesta. Ibland kommer du att göra det medvetet, och du kommer att få en kanaliseringsupplevelse. Ibland kommer du att känna igen det som en kanaliseringsupplevelse, och ibland inte.

Vi inbjuder er att fråga er själva hur ni skulle kunna släppa in mer av det icke-fysiska medvetet. Du kan gå samman med oss, med vilket som helst av de icke-fysiska kollektiven som Daniel här kanaliserar, och du har dina egna team, dina egna kollektiv och råd att slå sig samman med och känna igen som din familj. Ju mer du fokuserar på att bli ett med någon icke-fysisk aspekt av dig, desto lättare blir din livserfarenhet, som en varelse som upplever sig själv som fysisk just nu. Men återigen, du är inte helt fysisk. I själva verket skulle vi säga att du fortfarande mestadels är icke-fysisk, och du klämmer in en del av dig själv i den dimensionen för att ge dig själv en unik upplevelse som verkar väldigt solid, väldigt svår och väldigt långsam att förändras.

Om du vill ändra något om den fysiska verkligheten, eller din upplevelse av den, kommer du att ha mycket lättare att göra det genom att få tillgång till mer icke-fysisk energi. Ibland gör du det genom att komma åt tankar, och andra gånger känslor eller vibrationer. Du kan alltid ropa till oss, eller Källa, eller Gud, eller Yeshua, eller Ärkeängeln Mikael, eller vem det nu är som flyter din båt, och ingen av oss är någonsin för upptagen för att uppmärksamma någon av er. Du har vår odelade uppmärksamhet, eftersom vi är överallt och ingenstans samtidigt. Vi är inte lokala. Vi har ingen kropp. Vi har ingen uppmärksamhet. Allt är multitasking för oss, och därför är vi närvarande i varje ögonblick av varje dag där på jorden med dig, och väntar bara på att du ska ställa in oss för att njuta av mer av den icke-fysiska närvaron i era liv.

Släpp in oss. Öppna upp er. Visa din tro på dig själv genom att visa att du känner, som tror, att du vet, att du förtjänar mer icke-fysisk intervention. Vi kommer inte att blanda oss, men vi kommer att ingripa å dina vägnar, och din fråga handlar mer om att visa dig att du har tro än om att vi behöver att du frågar. Öppna upp er just nu och känn hur mycket icke-fysisk energi som är tillgänglig för er, för när ni gör det kommer ni att ta emot, och ni kommer bara att skrapa på ytan av det som är tillgängligt för er hela tiden. Det är vårt löfte till er, och just nu talar vi för hela det icke-fysiska kollektivet. Mycket bra.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *