Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 september, 2017

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ha kontakt med er alla.

Ni har tagit er själva till en punkt i er utvecklingsresa då ni inte längre behöver leta efter anledningar till att ni är i en viss situation. Ni behöver inte närma er livet och dess förhållanden på ett praktiskt och pragmatiskt sätt. Ni har förmågan att skifta från där ni är till där ni vill vara, och denna skiftesprocess kräver inte att ni förstår hur ni hamnade där ni är.

Ni behöver inte göra korrigeringar i er kurs längre. Ni kan helt enkelt ta er själva till den plats där ni vill vara, vibrationellt, och sedan finna er själva där. Det finns ingen anledning längre för er att se livet som en serie av lektioner. Ni kan vara vad än ni vill vara och ni kan bli vad än ni vill bli utan att lära er något.

Vad ni behöver är dock träning. Träning är annorlunda för träning är något ni gör, medan inlärning är något som ni tänker er in i. Vi vill bjuda in er att öva att hålla vibrationer, särskilt de som ni vill uppleva, de som ni vill skapa er verklighet med. Detta kräver inte att ni går tillbaka och studerar era tankar, ord och handlingar.

Allt som behövs från er sida är att ni är villiga att gå inom och söka denna vibration. Låt er inlärning ske på er undermedvetna nivå. Om ni insisterar på att lära er något, så lär er hur lätt det är att finna vibrationen ni söker och således att finna förhållandena som ni vill existera i.

Det hela är mycket lättare än ni tror och ni är nu redo att uppleva snabbare vändningstid till vibrationerna som ni erbjuder. Så, ni kan närma er skapelsen av er verklighet med en förnyad känsla av spänning och iver för nu vet ni att ni stöttas i processen av energier som rör sig snabbare och av att inte längre behöva titta i backspegeln.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat ha kontakt med er.

Du gillar kanske också...