Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 januari, 2020

Arkturiska Rådet i den Nionde Dimensionen

via Daniel Scranton

den 25 januari, 2020

”Träffa Mentorer på era Astrala Resor”

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Det är ett nöje för oss att få ha kontakt med er alla.

Vi är mycket belåtna över det sätt på vilket vi ser att ni framskrider och ändå vet vi att ni också har långt att färdas på era resor till att bli era femte-dimensionella Högre Själv. Ni har etablerat nya kontakter på era astrala resor och dessa kontakter har på ett underbart sätt varit betydelsefulla i ert medvetandes evolution. De av er som är vakna har under ert astrala resande träffat mentorer och dessa mentorer har hjälpt er att stiga in i er kraft såsom ledare i den rörelse som nu är igång på Jorden.

Ni har fått ta emot hjälp från de bästa av de bästa här på de astrala planen och de framsteg ni gör är häpnadsväckande. Ni håller bokstavligen på att bli de varelser som ni alltid har haft för avsikt att bli i denna livstid medan ni befinner er i sömn. Och därför är nästa steg att ta det som ni har lärt er fram till det vakna stadiet, så att ni helt och hållet ska kunna stiga in i rollen av en andlig lärare, guide samt mentor för alla som nu precis börjar vakna upp och för alla som inom kort kommer att vakna upp.

De flesta av er har alltid känt till att ni i denna livstid har ett större syfte, till och med större än att skifta ert eget medvetande och ni har haft rätt när ni har haft detta antagande. Ni finns där för att leda mänskligheten till den gyllene tidsåldern, för att dela med er av era berättelser och er visdom, samt viktigast av allt, för att visa er medkänsla för alla som nu precis börjar komma fram till sanningen om att även de är Energi-Varelser från Källan, vilka skapar sin verklighet och håller på att stiga upp till ett högre-dimensionellt plan.

Detta har ni nu under en tid känt till och ni har utfört arbetet på er själva, vilket är nödvändigt för att ta er till denna plats där ni är redo för mästarklassen på det astrala planet, och ni alla som individer har de perfekta lärarna för er. Vi inkluderar oss själva i denna grupp. Vi är många som träffas, tillsammans med flera av er, vilka tar emot dessa överföringar och vi kommer att fortsätta göra det. Vi ska hjälpa er att knyta de kontakter med andra varelser som kan ta er till den nästa nivån och sedan den nästa.

Ni har förberett er själva för detta uppdrag under hela era liv och nu är det dags att lägga allt som ni har lärt er och allt som ni har blivit till, för att arbeta för mänskligheten. Vi vill se att detta medvetandeskifte på Jorden äger rum med största lätthet, så att ni alla tillsammans ska kunna känna av den kollektiva glädjen och ni alla är nyckelkomponenterna för att förverkliga detta.

Vi är det Arkturiska Rådet och det har glatt oss att få stå i kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...