Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 mars 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 mars 2019

NI ÄR GÅENDE ARKTURISKA AKTIVERINGAR ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är mycket nöjda med hur ni alla utvecklas och vi är väldigt intresserade av att se vad det är som ni kommer att göra här näst. Även om vi kan se olika tidslinjer som är tillgängliga för er nu vet vi inte vilka tidslinjer ni väljer och när ni kommer att hoppa till en annan. Det här gör det möjligt att vara en del av er resa som gör det så spännande för oss. Om allt var föreskrivet vad kan vi då göra för att hjälpa till?

Vad vi kan göra är att vi kan hjälpa er att välja en bättre känsloupplevelse för er själva och vi kan uppmuntra er att gå inom er och söka medkänsla och förlåtelse för varandra. Och detta buffande är alltid utspridda till varje överföring som vi överför till er. Vi vill också att ni ska veta att genom att ni tar emot dessa överföringar, ger ni mer Arkturien energi till resten av det mänskliga kollektivet, vilket innebär att ni är gående aktiveringar.

NI aktiverar det som är Arkturien i någon annan när ni bär energi från våra överföringar när ni rör er hela dagen, precis som en arg person som kommer och möter er för en kaffe sprider något av den ilskan runt sig. Så vi hjälper, men vi vet inte hur effektiv vår hjälp är tills vi ser det utvecklas i er värld och genom er alla.

Och detsamma gäller de av er som vill vara till tjänst. Ni vill hjälpa, men ni vet ibland inte hur ni ska hjälpa eller om den hjälp ni ger faktiskt hjälper eller om det bara gör det möjligt. Vi strävar efter att göra det möjligt och det är vad vi önskar för er alla som vill hjälpa till också. Vi vill att ni ska försöka göra det möjligt för era medmänniskor eftersom att stödja det mänskliga kollektivet är ett som hjälper varandra. Det är när människor känner sig oförmögna som människor och gör saker och säger saker som de känner att de behöver för att kunna känna sig kraftfulla.

Så vi fortsätter att skicka er våra överföringar och ni kommer att fortsätta att sprida den Arkturiska energin där ute på planeten Jorden och tillsammans hjälper vi till att väcka fler och fler av mänskligheten och skapa en guldålder där på jorden. Det här är vad vi pratar om när vi besöker er i astralplanet. Det här är vad vi samarbetar med tillsammans och det är därför vi säger att vi ser att ni alla går framåt så bra.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...