Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 december, 2023

 

Vad de som är vakna inte vet ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket imponerade av hur mänskligheten har utvecklats och expanderat ert medvetande bortom där det någonsin har varit innan det fanns på jorden. Det här är spännande tider för mänskligheten, när ni fortsätter att röra er närmare och närmare det femtedimensionella frekvensområdet som ni snart kommer att existera i hela tiden. Ni gör det mycket lättare för era guider, eftersom ni är vakna, och kollektiv som vi själva känner att vi får så mycket från er alla på grund av er villighet att absorbera energierna som vi överför. Vi vill att du ska veta att lika mycket som du får hjälp uppifrån så hjälper du också de omkring dig.

Du hjälper dem med din medvetenhetsnivå, med dina vänlighetshandlingar och med din vibration. Ni balanserar energierna där med den höga vibration som ni ständigt erbjuder till era medmänniskor. Du erbjuder det när du sitter och inte gör något, men du förstärker också projektionen av din högvibrerande energi när du ser att andra är i nöd. Du svarar på samtalet med din avsikt att andra ska få mat, kläder, behandlas rättvist, ges samma möjligheter som alla andra och respekteras som de varelser de verkligen är.

Vi är alla Källenergivarelser, och vi försöker hjälpa varandra att komma ihåg det. När du befinner dig i ett utrymme där du kommer ihåg vem du verkligen är, kan du inte låta bli att lägga till det till mänsklighetens kollektiva medvetande. Och ju fler människor det finns där ute som söker något bättre, något annat, desto mer svarar du på samtalet. Du vet inte ens hur mycket du hjälper dina medmänniskor bara genom att vara där, bara genom att vara en del av det mänskliga kollektivet, men du är verkligen där för att göra en enorm skillnad. Och det är därför du svarar så bra på hjälp som kommer från ovan.

Vi är för dig som du är för dina medmänniskor. Och så känner du igen oss och vad vi gör, eftersom det är så bekant för dig. Du kommer naturligtvis att fortsätta att vakna och hålla medvetenheten om vem du verkligen är, och vi vill att du ska veta att du gör det möjligt för så många andra människor att stiga upp med dig på grund av vem du är och på grund av vad du gör. Vi vill också att du ska få mer av den hjälp som kommer från ovan, för det kommer att finnas fler människor runt omkring dig som vaknar och behöver någon i mänsklig form för att vara den hjälpare som de har sökt.

Så småningom kommer de att hitta oss och de andra här uppe i de högre dimensionella planen, men ett tag kommer de att söka någon annan, någon i en fysisk kropp som kan relatera till dem och vad de går igenom. Och det är en av anledningarna till varför ni alla behövde komma in i denna livstid med mindre glömska av vem ni verkligen är och med en beslutsamhet att känna er själva som andliga varelser, som Källenergi i köttet. Ni förankrar i mer av den sanningen hela tiden, och vi ser effekterna som den har på hela mänskligheten, och vi vill bara tacka er för er tjänst.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *