Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 juni, 2024

 

Nya energier kommer för andra halvan av 2024 ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Vi är The Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har kommunicerat med er, era högre jag och era andliga vägledare på det astrala planet, och vi är mycket spända på vad som komma skall för er. Vi vill att ni ska veta att timingen är rätt för att ni nu ska ta emot denna överföring och att ni gör er redo att engagera er i några högre frekvensenergier. Du gör dig redo att öppna dig för dem och ta emot dem, och du har gjort en del utrensning för att ta dig till denna punkt av beredskap.

Du förändras på så många sätt, och vissa av dessa förändringar är lättare för dig att upptäcka än andra. När du har städat lite på din fysiska och energiska kropp kanske det inte ser snyggt ut och det kanske inte känns så bra. Dessutom kanske du inte förstår varför det händer, men vi uppmuntrar dig att alltid se det som händer som till din fördel, för det är det. Och ni har förberett er på en mängd olika sätt för att ta er an de nya energierna för andra halvan av 2024.

Dessa energier handlar om att kasta dig in i nya upplevelser, nya förmågor och gåvor, och såklart mer e.t. Kontakt. Du har blivit redo, och nu är det dags att börja nedladdningen, och därför är det mer sannolikt att du upplever ökningar av energi i dina kroppar. Du kommer sannolikt att uppleva mer intuitiva träffar, mer vägledning och fler impulser som kommer inifrån för att ta dig ner på väldigt speciella vägar. Ni kliver nu upp för att vara de ljusarbetare och vägvisare som ni alltid har vetat att er själva är.

Och återigen, du gör det på grund av din beredskap. Ni har kommit till denna punkt av beredskap genom det arbete ni har gjort på er själva och för att ni har varit villiga att gå igenom de obekväma utrensningar ni har. Om du vill maximera effektiviteten av dessa energier, sitt eller lägg dig ner och öppna upp dig för dem. Berätta för universum att du är redo att ta emot, och be om alla dina hjälpare att hjälpa dig att acklimatisera dig till de nya energierna som driver dig in i denna nya tid för mänskligheten av större anslutning och din slutliga uppstigning.

Du kan fortsätta att se allt som händer för din fördel, och du behöver aldrig rusa till slutsatsen att något går fel. Allt rör dig mot slutförandet av skiftet, och de av er som är medvetna om detta kan njuta av åkturen. Du kan också försäkra andra om att allt kommer att ordna sig, och du kan hjälpa dem att andas igenom vilken upplevelse de än har av obehag och utrensning. När du börjar visa dina nya förmågor och hålla energin i din kropp och i ditt område, kommer människor att lägga märke till det, och du kommer att bli mer effektiva ledare för Nyuppväckt kollektiv.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *