Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 september, 2023

 

Stegen på trappan till himlen ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lever i vad du skulle anse vara himlen. Vårt rike, vår dimension, är himmelskt i jämförelse med vad ni lever där på jorden. Det är inte himlen; det är inte den enda himlen, men den har den kvaliteten och det utseendet, och du skulle kunna göra alla de saker som du föreställer dig att du skulle kunna göra i ett himmelskt rike. Ni upplever den typen av lycka som ni kan uppleva i ett himmelskt rike då och då där på jorden, och så måste ni själva bestämma vad det är som försätter er i det tillståndet där ni känner att ni är i fakta i din version av himlen, och ställ dig själv där så ofta som möjligt.

Och detta kan verka som en hedonistisk eller självisk handling, men tänk på följande. När du kommer åt den frekvensen som du behöver vara i så att du kan känna att du upplever Himlen på Jorden, tar du bokstavligen Himlen till Jorden. Du gör det mer tillgängligt för alla andra eftersom du jordar de högre frekvensenergierna i din kropp, till din planet, till ditt rutsystem, och därför kan alla njuta. Du är också ett exempel för andra och bjuder in dem att gå med dig i den himmelska upplevelse som du har. Du visar andra vad som är möjligt, och det är viktigt för om människor bara ser sig omkring och ser andra lida, då vet de inte att det finns ett annat alternativ tillgängligt för dem.

Och slutligen, när du sätter dig själv i den där himmelska dimensionen som du skapar för dig själv, kommer du att vilja lära andra hur man gör det. Även om det bara är en person så är det ändå något. Det är fortfarande att dela hemligheten som du har avslöjat inom dig själv, och det är fortfarande en hemlighet för de flesta, denna sanning att du har möjlighet att vibrera med vilken frekvens du än väljer och sedan leva i den vibrationen. Det är fortfarande ett främmande koncept för många, och andra skulle skratta åt föreställningen om det, men om du och andra som du konsekvent visar sanningen att du kan erbjuda en vibration med avsikt och leva efter reflektionen av den vibrationen i din upplevelse, kommer andra att börja märka och undra vad det är du gör.

Det är viktigt för människor att inse att de har mer makt inom sig än de tror att de gör, och du är banbrytarna. Ni är de där i framkant som har den förmågan att visa andra vad som är möjligt, vad som finns inom dem och vad det är ni alla strävar efter. Att föra himlen till jorden är ett verkligt mål. Att slå samman de två världarna är oundvikligt, men ni kan göra det med flit och ni kan göra det nu, och ni behöver inte vänta på att något ska hända utanför er för att ge er själva denna typ av upplevelse. Ni gör det till en viss grad just nu eftersom vi projicerar en himmelsk vibration till er, och när ni tar emot denna överföring smälter ni samman med den energin och ni gör den till en del av er verklighet här och nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *