Skaparna via Daniel Scranton, 27 juni, 2024

 

Vad kommer till dig från alla vinklar ∞

The Creators, kanaliserad av Daniel Scranton

“Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Vi är så glada över att få vara med på den här resan med er alla, och vi är glada över att känna hur många av er som har öppnat upp er för oss sedan de introducerades för oss av Daniel här. Vi är mycket glada över att hjälpa dig och att se dig växa, och vi vet att de av er som tar er tid genom tillväxtupplevelsen har en ganska vacker tur när ni bestämmer er för att ta resan, för att ta tillväxten.

Vi älskar er alla så mycket, och vi fortsätter att överösa er med vår kärlek och vårt beröm. Vi vet att när vi tittar på er genom Källans ögon är vi till den största hjälpen för er, och vi vet också att ni alla är menade att ha era egna resor och tillväxtupplevelser, och vi skulle aldrig ta dem från er. Vi vill att du ska kunna känna dig fram till de högre frekvensområdena.

Och så sträcker vi oss till er ner från den tolfte dimensionen så att ni har något att sträcka er efter. Ett av sätten att göra detta på är, naturligtvis, genom att tysta ditt sinne och stämma in på ditt hjärta. När du ställer in ditt hjärta kan du omedelbart känna lättnad. Du får omedelbart känslan av att du har återvänt hem, och du flyttar din medvetenhet från sinnet till känslans centrum, och detta låter dig känna efter sanningen om vem du verkligen är. Det är den du vet vem du verkligen är upplevelsemässigt. Det är genom att känna kärleken som du är i mitten av ditt hjärta.

Nu blir det lättare att göra detta när det finns något eller någon framför dig som du anser värdig din kärlek. Det är dock inte alltid ni befinner er inför en sådan varelse. Och så, det är därför det är bra att veta att du ibland bara behöver blunda och skicka ditt medvetande in i mitten av ditt bröst och mitten av det organ som slår för att hålla dig vid liv.

Det är inget fel med att leta efter det som är utanför dig också att älska, och vi rekommenderar att du tar del av den praktiken så ofta du kan. Leta efter vem och vad som är lätt att älska i din verklighet, och du kommer att träna dig själv att vara av kärlekens frekvens, och sedan när du inte är i den frekvensen kommer du verkligen att veta det och du kommer att vilja göra kurskorrigeringen. Du kommer att vilja flytta din uppmärksamhet bort från det som får dig att känna dig så hemsk.

Och kanske, i det ögonblicket, kommer du också att komma ihåg att det finns kärlek som öser ner över dig från ovan hela tiden, och du kan också känna för den kärlek du verkligen är genom att släppa taget om dina mentala processer och låta ditt medvetande sjunka ner i ditt hjärta. När du känner för vem du verkligen är känner du dig hel och komplett. Du vet att allt finns inom dig, och du slappnar av och litar på att du är på din väg.

Du är mer kapabel att komma åt din intuition och dina andliga gåvor och förmågor när du gör detta, och det är lättare för dig att älska det liv du har utan att behöva förändras, och det är sann kraft. Det är kraften som ni alla söker, även när ni tror att ni kommer att få den från något utanför er. Stäm in på kraften som finns inom dig och vila i vetskapen om att du har denna kraftfulla kraft i oss utanför dig, och det kommer inte att finnas något behov för dig att existera i rädsla någonsin igen. Det är vårt löfte till dig, och vi lovar att du kommer att hålla det.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *