Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 februari, 2024

 

Stå i din makt och gör detta ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket bekanta med mänsklighetens tankar och tankemönster. Vi är mycket bekanta med rådande trossystem och trossystem som går emot strömmen så att säga. Vi njuter väldigt mycket av att se någon där på jorden ta kontroll över vad det är de släpper ut energiskt och vad det är de tror på. Vi är väldigt glada över att se hur många uppvaknade individer som har brutit sig loss från normen, och ändå, vi bjuda in dig att gå ännu längre. Gå bortom var du är just nu med det du är villig att tro på, och ändra dina tankar, även om den nya tanken du tänker verkar ologisk för ditt mycket rationella sinne.

För att bryta dig loss från ett mönster, en loop, måste du vara villig att inse att du är i en loop och att friheten som finns där för dig är frihet värd att ta vara på. Du är alltid fri eftersom du har den fria viljan att välja om du vill gå samma väg om och om igen, eller så har du också valet att bryta dig loss. Du har valet att själv bestämma vad som är den bästa vägen för dig, och vi pratar inte bara om handlingar här; vi talar också om uttalade ord. Tala högt ord som du vill att universum ska höra och som du vill att alla dina medhjälpare ska höra.

Om du börjar gå ner i ett negativt tanketåg, slå inte dig själv. Men säg högt, ’Stoppa, avbryt, rensa, återställ’ och börja sedan igen med en ny tankeström som du vill gå ner, som du vill använda som ditt sätt att skapa din verklighet. Vi är mycket bekanta med er som är villiga att gå mot strömmen, och ni är underbara varelser att skapa tillsammans med. Vi är ivriga och glada över att se fler och fler av er göra detta, eftersom vi vet vad som är möjligt för mänskligheten. Vi vet vilken typ av liv som är tillgängliga för dig om du är villig att göra små förändringar i hur du uppfattar verkligheten och hur du reagerar på verkligheten. Och att göra dessa små förändringar kommer att påverka hur du skapar verklighet och upplever verkligheten.

Och när du har tagit hand om allt det är du i din makt. Stå i din makt och gör detta. Gör vad vi föreslår, vilket är att vara uppmärksam på dina tankar och övertygelser, och göra förändringar där förändringar är nödvändiga. Vissa tankar och övertygelser tjänar dig precis som de är, och du kan förstärka dem. Du kan börja tänka dem mer målmedvetet, mer avsiktligt. Men i de områden där du behöver göra lite justeringar, använd din medvetenhet för att göra det, och du kommer att se resultatet av dina ansträngningar. Vi garanterar det.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *