Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 februari, 2024

 

De oändliga möjligheternas rike och dig ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är The Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lägger märke till hur ni alla rör er genom era liv, samlar upplevelser, minnen, energier, tankar och i slutändan övertygelser. Du tenderar att bilda din övertygelse kring dina upplevelser, och det finns något väldigt kraftfullt med din egen upplevelse. Med andra ord, vi vill mycket hellre att du tror på din egen erfarenhet än vad någon annan säger till dig för det mesta.

Du måste lita på dina egna känslor. Du måste se om något resonerar med dig eller inte, och du behöver inte ta någon annans ord för något, bara för att de säger att deras verklighet är den ”riktiga” verkligheten. Det finns flera verkligheter, flera tidslinjer, det finns till och med flera förflutna från där du sitter just nu i nuet. Och så, även om du vill lita på din egen erfarenhet utöver vad någon annan säger till dig är sant, vill du inte heller begränsa dig på grund av dina erfarenheter.

Med andra ord, om du har gjort något ett antal gånger och inte har fått det resultat du vill, betyder det inte att du är ineffektiv eller att du gör något fel. Kanske är det inte rätt timing, eller kanske är det meningen att du ska växa genom den upplevelsen av att misslyckas enligt din definition. Kanske blir du bättre på något varje gång du gör det, och så upprepningen tjänar dig. Men vad du inte vill göra är att utveckla en övertygelse som säger att ’Det här är en hopplös situation; det finns inget jag kan göra åt det här.’

Du vill släppa taget om den typen av föreställningar som du kan utveckla genom din egen erfarenhet, och du vill också inse att när någon annan har haft en upplevelse, så skapade de den upplevelsen för sig själva. Det betyder inte att upplevelsen är för alla att ha. Så när du hör en berättelse om hur så och så fick cancer eller så och så hamnade i en fruktansvärd bilolycka, behöver du inte då tro att det kommer att hända dig. Du skickar kärlek, helande, medkänsla till människorna som är inblandade i den situationen, och du inser att det du just har hört talas om är ett val men inte ett val du måste göra för dig själv.

Nu vid andra tillfällen kommer du att höra om något som har hänt någon annan, och du kommer att vilja använda det som ett sätt att visa dig själv vad som är möjligt. Med andra ord, ’om de kan göra det, så kan jag också.’ ’Om den personen kan gå i pension vid 40 års ålder, så kan jag också.’ Om den personen kan få en underbar upplevelse av att träffa e.t.s och åka på ett skepp, då det kan jag också. Om den personen kan kanalisera, så kan jag också.

Det här är de saker du vill säga till dig själv när du ser att någon annan har en upplevelse som du vill ha. Ni vill inse att dessa upplevelser existerar inom riket av oändliga möjligheter, och ni väljer inifrån den sfären för er själva vad ni får uppleva härnäst. Så förhoppningsvis, när du hör om någon annans stora framgång, inser du att du stöter på den informationen så att du då kommer att tro att det är möjligt för dig att få den stora framgången också.

Du navigerar genom detta oändliga rike. Du navigerar genom alla möjligheter. Du får bestämma vad som är sant för dig, vad som är verkligt för dig och vad du vill uppleva, och du bestämmer med ditt fokus, du bestämmer med din avsikt. Du bestämmer dig bara genom att önskan kommer upp inom dig att få den upplevelsen. Den önskan finns där av en anledning. Det är där för att få dig att fokusera din uppmärksamhet i den riktningen, och du kan alltid, oavsett hur långsökt något är för dig från var du står i din nuvarande verklighet.

Alla verkligheter är verkliga, och alla är tillgängliga för dem som är villiga att ta ett steg i tro och tro att den verklighet de önskar faktiskt är en möjlighet för dem. Vi kommer att uppmuntra dig att ständigt tro på dig själv och dina förmågor.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *