Hur lagen om vibration fungerar, 28 april, 2024

Hur lagen om vibration fungerar
Mieko Sawatari 2024-04-28
-Allt i universum har ett elektromagnetiskt fält och en elektromagnetisk frekvens. Detta inkluderar tankar och känslor.
-Hur du mår, bra eller dåligt, bestämmer frekvensen du vibrerar med och den attraherar människor, händelser och situationer som vibrerar med samma frekvens.
-Ändra frekvensen på din vibration genom att ändra hur du känner dig, och allt omkring dig kommer att förvandlas. För att du vibrerar med en ny frekvens.
-Du kan förändra de dåliga sakerna som hänt i ditt liv. Det är aldrig för sent. Du kan ändra hur du känner inför det.
–Många lämnar sina känslor på autopilot. Känslorna är din reaktion på vad som hände. Men man inser inte att känslorna är orsaken till det som hände.
-För att förändra något, oavsett om det handlar om hälsa, pengar, relationer eller någon annan aspekt av ditt liv, så måste du ändra ditt sätt att tänka om det.
– Att skylla på, kritisera, hitta fel och klaga är negativa former, och allt detta kommer bara att leda till konflikter i ditt liv.
– Ta bort ord som fruktansvärt, hemskt, kränkande och skrämmande från ditt ordförråd. Använd fler ord som fantastiskt, underbart, spännande, roligt.
-Varje dag är en möjlighet till ett nytt liv. Varje dag är en vändpunkt i ditt liv. Och på bara en dag kan du förändra din framtid genom att förändra dina känslor.
Det finns så mycket som ligger bortom vår vision! Mycket händer utan vår medvetenhet. Vi vet väldigt lite om saker och tycker att vi är så kloka. Kloka människor vet sin egen kraft, och är medvetna om universums vidsträckthet.
Vi är medvetna om universums vidsträckthet.
~~~~~~~~~~~~
Lita på universums kärlek.
Precis nu väljer dina vibrationer, de vibrationer du avger, att attrahera alla.
Var ljus, varm och kärleksfull nu. Le från hjärtat.
Nyckeln är tacksamhet.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *