Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 december, 2023

 

Som uppvaknade själar, det här är ditt arbete just nu ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid imponerade av hur mänskligheten har hanterat alla de utmaningar som ni har kastat på er själva under denna speciella livstid av uppstigning. Det har inte varit en lätt väg för de flesta människor, vare sig de är vakna eller sover. Man skulle kunna tro att det skulle göra det mycket lättare att vara där vid den här tiden att vara vaken, men som vaknade själar är det mindre benägna att sopa något under mattan eller bedöva sig för det med droger, alkohol eller något annat sätt att kväva känslor. Det här är tiden då allt stiger till ytan, och det är därför det ser ut som att det inte går så bra där på jorden och mänskligheten gör inte de framsteg som vi alltid rapporterar att ni gör.

När saker kommer upp till ytan kan det bli lite hektiskt och kaotiskt där på jorden, men allt detta måste ses och kännas, erkännas och förlåtas för att du ska kunna gå vidare. Så vad du än ser där ute i världen just nu som gör dig upprörd, kom ihåg att det inte är din uppgift att kopiera, klistra in och posta så att andra kan hålla med dig om hur hemsk den personen, gruppen, landet eller situationen är. Ditt jobb i det ögonblicket är att erbjuda förlåtelse, släppa omdöme och ha medkänsla för dem som gör de hemska sakerna de gör eller säger de hemska sakerna de säger, eftersom de gör det från den platsen där de inte är i linje med källan . Och det finns ingen sämre plats att vara på, och det vet ni alla för ni har alla varit där också.

Så vad dina medmänniskor behöver är inte mer fördömande, mer fingerpekande, utan snarare måste de ses som Källenergivarelser som har tappat vägen och som uppträder som ett litet barn som får ett utbrott. Det är så du för medvetenhetsnivån till en högre nivå där på jorden, och det är det enda sättet. Det finns inga förbifarter. Det finns inga sätt att komma runt vad ditt arbete är just nu, för om du inte kan förlåta en annan och ha medkänsla för dem, kommer du inte att kunna göra det för er själva heller. Och det finns många aspekter av dig själv. Den du är just nu är inte den enda, och du bär med dig resten av dem, ibland i ditt energifält, och de behöver kärlek, medkänsla och förlåtelse. Och många människor som är vakna kommer att gå till en healer, eller någon som är som en healer, och be om att få den entiteten eller den anknytningen borttagen, när den i verkligheten behöver integreras.

Den här tiden du är inne handlar allt om integration, inte om separation, inte om ljuset som besegrar mörkret. Det finns inget andligt krig, och krigföring är inte vägen, vare sig det är fysiskt eller metafysiskt. Ni som är vakna vet förstås allt detta, men ibland kan något komma under huden precis så mycket att ni glömmer. Och så, vi är här för att påminna dig, eftersom vi absolut älskar det när vi ser dig på rätt spår, och oavsett vilka andra utmaningar du står inför i ditt liv just nu, är utmaningen att förena mänskligheten den största du har . Kom ihåg det, och kom ihåg att du är där för att hjälpa och läka, och allt kommer att ordna sig. Allt är så klart bra, men det finns alltid utrymme för att det ska bli ännu bättre.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *