Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 december, 2023

 

Ta emot mer från ärkeänglarna, uppstigna mästarna och andra ∞

The 9D Arcturian Council kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så mycket konsekventa i våra erbjudanden om energi till er alla, eftersom vi erbjuder er energier även när Daniel här inte kanaliserar oss. Vi vill att du ska veta att du kan öppna upp för våra sändningar när som helst, och du kommer att få det senaste. Vi vill också att du ska koppla av in i mottagandet. Vi råder dig att släppa in våra energiska sändningar. Det är inget försök inblandat, och det hjälper inte att kämpa för att känna efter dem. Men om du kan slappna av i det som kommer till dig, och du kan göra det konsekvent, dag efter dag, ögonblick efter ögonblick, kommer du att känna expansionen av ditt medvetande ske med stormsteg.

Nu, som vi har sagt många gånger tidigare i dessa sändningar, är vi inte det enda spelet i stan. Vi är inte de enda som erbjuder er högrefrekventa energier. Vi är inte de enda hjälparna du har här i de högre världarna, och så ibland kan du känna för att öppna dig för Pleiadiska energier, eller energierna från din favorituppstigna mästare eller ärkeängel. Du kanske till och med känner att elenergi är vad du skulle vilja anpassa dig till i just det ögonblicket. Det är bra för dig att veta att dina andliga vägledare och högre jag också är mycket konsekventa i sina erbjudanden till dig.

Sändningarna bara kommer och kommer, och många av er känner för dem. En del av er inser att ni har känt dem i efterhand. Du kanske märker några förändringar i dig själv eller i din värld, och sedan när du ser tillbaka på de senaste dagarna eller veckorna kommer du att inse att du har tagit emot energier och att du har arbetat med dem. För vissa av er är detta inte nytt. Du har gjort det väldigt länge, och du vet då att det är en del av din resa att hjälpa andra att inse att de också har energier som de kan utnyttja, ta emot och arbeta med när som helst.

Många människor som tar emot denna överföring undrar hur man gör det. Det är ganska enkelt egentligen. Du måste bara slappna av. Släpp all din spänning, din ångest, dina tankar, dina bekymmer, dina rädslor, och sedan öppnar du naturligtvis upp för att ta emot de högre frekvensenergierna som kommer till dig från ovan. Och som vi har sagt, du kan peka dig själv i vilken riktning du vill. Du kan ta emot ärkeängelenergier ena dagen och Siriska energier nästa. Dagen efter det kanske du kommer att ägna dig mer åt elenergi. Se det här som att välja vad du ska ha på dig idag eller vad du ska äta idag, och vet att vi alltid är öppna för affärer. Vi strävar alltid efter att hjälpa, läka, vägleda och stödja.

Det mesta av det vi erbjuder är bara kärlek, helande, medkänsla, frid och alla andra högfrekventa vibrationer, och ibland är det mer specifikt. Och när det är så brukar Daniel här berätta om det med vår hjälp. Just nu är det bara att njuta av alla energier som är positiva, lekfulla och hjälpsamma, och runt omkring dig hela tiden, så kommer du aldrig att känna dig ensam igen. Du kommer aldrig att känna dig separat eller övergiven igen, och du kommer alltid att känna dig full av allt du behöver för att skapa den vackra 5D-jorden du hela tiden rör dig mot.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *